APCOA Parking Sverige AB söker en Financial Controller

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 januari 2017
Stängs
den 4 februari 2017
Kontakta
Karin Van Egeraat
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om rollen
Som Financial Controller kommer du att vara ett stöd och ett bollplank till finanschefen, företagsledningen och övriga ledande befattningshavare inom bolaget. Du levererar beslutsstöd och ger råd gällande investeringar, resultat och lönsamhet.

I rollen som Financial Controller så är du finanschefens högra hand och är en viktig länk inom organisationen. Du kommer att arbeta med ekonomiska analyser, sammanställningar och tar fram beslutsunderlag för att företagets ledning ska kunna fatta väl underbyggda beslut. I dina arbetsuppgifter ingår att identifiera, beräkna och analysera nyckeltal, sammanställa budgetar och prognoser samt att utföra analyser av planer och resultat. Vidare så säkerställer du att masterdata är korrekt för att rapporter och uppföljningar skall bli transparenta. Du är ansvarig för cashflow prognoser, budgetar samt att rapporteringen av cashflow är korrekt. Du arbetar mycket med uppföljning och analyser av månadsresultat.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en kandidatexamen inom ekonomi eller liknande. Därutöver tror vi att du har minst några års erfarenhet som Financial Controller, gärna från företag med internationell verksamhet. En annan möjlig bakgrund är att du har arbetat några år inom revision på något av de större revisionsbolagen. Vidare så har du mycket goda kunskaper i Excel och har utmärkta systemkunskaper i något av de större ekonomisystemen. Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal- och skrift.

Som person är du självgående, analytisk och noggrann. Du är strukturerad och har en god förmåga att prioritera bland olika uppgifter. Vidare så är du social, kommunikativ och trivs med att ha olika kontaktytor samt att samarbeta med olika delar av verksamheten. Det är också viktigt att du har en hög integritet samt har lätt för att anpassa dig till förändring och ändrade förutsättningar.

Ansökan
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig ansöka snarast. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat 070-4715908. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
APCOA Parking är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice. Huvudverksamheten är inriktad på etablering, drift och utveckling av parkeringsanläggningar. Vi har ca 360 anställda och närmare 1.400 parkerings- och övervakningsuppdrag i ett tiotal städer i Sverige. APCOA PARKING Sverige är ett helägt dotterbolag till EuroPark Skandinavia AS, som sedan 1999 tillhör APCOA Parking AG, Europas största parkeringskoncern. Koncernen har 4.500 anställda. APCOA Parking expanderar. För att kunna erbjuda hög kvalitet, service och mervärde till våra nya och befintliga uppdragsgivare, söker vi nu en Financial Controller.

Liknande jobb

Liknande jobb