Laboratoriechef till Nexans Sweden AB

Rekryterare
Plats
Grimsås
Annonserat
den 5 januari 2017
Stängs
den 24 januari 2017
Ref:
SE-11715
Kontakta
Leif Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ledarskap, produktutveckling, kund

Arbetet vid laboratoriet som du leder sker i nära samarbete med övriga verksamheter såsom produktion, produktionsteknik, marknadsavdelning, blandning, mm. Du och din personal arbetar stödjande och utvecklande i det dagliga arbetet. Syftet är att utveckla våra produkter, processer och individer. Arbetet är av operativ karaktär, men innehåller också uppdrag av mer långsiktig karaktär. För din del gäller detta framför allt uppgiften att vidareutveckla och coacha din personal mot de kompetenser som krävs framåt, samt uppgiften att bidra i Nexans övriga laboratorieverksamheter. Andra viktiga uppgifter för laboratoriet är tester, dokumentation, kvalitetskontroll, artikelregister, mm. Vid laboratoriet arbetar 9 personer.

Vi söker dig som har adekvat högskoleexamen inom kemi eller mekanik. Du har minst 5 års erfarenhet från arbete med polymera material, kopplat till industriell verksamhet med egna produkter/egen produktion. För att bli framgångsrik så bör du vara drivande, initiativrik och kundorienterad. Du har goda ledaregenskaper. Du har goda kunskaper i engelska som är vårt koncernspråk.

Vi erbjuder dig uppdrag i ett välkänt och framgångsrikt företag med starkt varumärke och där anställda trivs. Laboratoriet har varit en viktig del i utvecklingen av de kablar som gjort oss till ledande i branschen. Vill du leda oss in i framtiden?

Välkommen med din ansökan på www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-11715). Vi vill ha denna senast 24 januari. Eventuella frågor besvaras av Leif Andersson på 035-135537.

Nexans tryggar tillgången på energi genom sitt stora och varierade utbud av kablar och kabellösningar som förbättrar våra kunders verksamhet och resultat världen över. Med en industriell närvaro i över 40 länder och försäljningskontor över hela världen har Nexans närmare 26 000 anställda och en omsättning på cirka 6,4 miljarder euro. I Sverige har Nexans drygt 500 anställda. Företaget finns i Grimsås i Tranemo kommun.