BDO söker engagerad revisor med 3 - 5 års erfarenhet, Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 januari 2017
Stängs
den 8 februari 2017
Kontakta
Lotta Belfrage Palmqvist
Kategori
Redovisning
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om tjänsten
I arbetsuppgifterna ingår att revidera kundernas räkenskaper och förvaltning. Kundernas storlek varierar och många av uppdragen är internationella uppdrag där vi samarbetar med BDO i övriga världen. I en del av uppdragen ingår du som en av medarbetarna i revisionsteamet och i en del av uppdragen är det du som leder granskningsarbetet. I de fall du är granskningsledare så har du ett nära samarbete med kundansvarig. Du arbetsleder team som du tillsammans med kundansvarig sätter samman för att skapa en anpassad grupp av kompetens och erfarenhet till varje uppdrag. Du har det affärsmässiga ansvaret, huvudansvar mot kund för hela revisionsarbetet, agerar ”granskningsansvarig” i uppdragen, arbetsleder ditt team med revisorsassistenter samt har ansvar för slutavstämning och avrapportering.
Uppdragen sker till stor del ute hos kunderna som finns inom hela Region Öst (Mälardalsregionen) samt i vissa fall på andra orter i Sverige och utomlands.
Du rapporterar till Gruppchef Anna Törnblom och tillhör hennes grupp om drygt 25 personer med bas på BDOs kontor på Karlavägen 100 i centrala Stockholm.
Utmaningarna i rollen är att som granskningsansvarig ”sy ihop” uppdragen och att hantera och lösa komplexa revisions-och redovisningsfrågor på ett självständigt sätt. Självklart finns dina kompetenta kollegor inom BDO som stöd.

Vi erbjuder
Du kommer att verka i en miljö som präglas av ett stort engagemang, hög ambition och affärsmässighet. Hos BDO är det högt i tak med en hög kvalitetsmedvetenhet. Vi har en ansvarstagande företagskultur där både kunden och individen står i fokus. Hos oss ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får från början mycket ansvar. Vår kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Att BDO i Sverige har ca 600 anställda på 20 kontor bidrar till den familjära kulturen och att varje medarbetare känner sig sedd. Vi pratar om ”work life balance” inom BDO vilket handlar om att det finns möjlighet att kombinera ansvarsfullt arbete med familjeliv och fritid och det finns tid för återhämtning mellan ”arbetstopparna”. Vi satsar på individuell utveckling i en i våra ögon unik företagskultur.
Vi förstår att du måste trivas för att utvecklas och utvecklas för att trivas. Du involveras i hela kundprocessen vilket ger dig möjlighet att jobba nära våra kunder. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa kunderna på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag. Och har du en näsa för affärer är vi övertygade om att du når extra högt.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är revisor med ca 3-5 års yrkeserfarenhet från större revisionsbyrå. Du har erfarenhet av att sköta och ansvara för egna revisionsuppdrag på mindre/mellanstora/stora bolag och har vana att vara både rådgivare och bollplank till kunderna. Du har erfarenhet av att arbeta med internationella uppdrag och rapportering kopplat till sådana uppdrag. Du uppfyller kraven från Revisorsnämnden (RN) för att i framtiden kunna bli auktoriserad revisor. Du har vana av att både ingå i och själv leda revisionsteam.
Eftersom BDO ingår i en global organisation behöver du ha goda kunskaper i engelska.
Hos BDO värdesätter vi egenskaper som initiativkraft, målfokus, driv och social kompetens. Det sistnämnda innebär att du har servicekänsla och engagemang. Det är också viktigt att du har en god samarbetsförmåga då vi på BDO arbetar i team. Att du känner igen dig i våra värdeord service- och relationsdrivna, kompetenta, proaktiva och progressiva ser vi som en självklarhet.

Frågor och ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Constatera Search & Interim. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult/partner Lotta Belfrage Palmqvist på 0722-522 373. Ansök snarast, dock senast 8 februari 2017, genom att maila ditt CV och ansökningsbrev till lotta.belfrage-palmqvist@constatera.se eller genom att ansöka direkt via www.constatera.se

Välkommen med din ansökan!

Vår vision är enkel: att ge den bästa kundupplevelsen. Det innebär i korthet att vi alltid erbjuder det lilla extra. BDO har som vision att ingen byrå oavsett storlek ska kunna mäta sig med oss i kvaliteten i kundrelationer och kundnöjdhet. Glädjande nog har också BDO den högsta siffran i kundundersökningen Svenskt Kvalitetsindex (SKI), och befäster därmed den position i toppen som vi haft i flera år. Våra nöjda kunder bekräftar därmed att vi har både kompetensen och engagemanget som gör skillnad.

Liknande jobb

Liknande jobb