Konstruktionschef Verktyg - AP&T Sweden AB

Rekryterare
Plats
Ulricehamn
Annonserat
den 9 januari 2017
Stängs
den 24 januari 2017
Ref:
SE-11693
Kontakta
Peter Salomonsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Presshärdning av plåtdetaljer

AP&T utvecklar och tillverkar verktyg inom flera olika nischer, där presshärdningsverktyg är den största. Vårt egenutvecklade verktygskoncept för presshärdning har givit oss en världsledande position inom verktyg för avancerad plåtformning. Vi levererar verktyg för tillverkning av alla typer av presshärdade detaljer. Rätt verktyg skapar förutsättningar för hög kvalitet, upprepad noggrannhet och produktivitet.

Konstruktionschefens uppgift är, att genom ett aktivt ledarskap i kombination med starkt utvecklings- och kundfokus, säkerställa att verktygskonstruktionen drivs effektivt och lönsamt. Konstruktionschefen är direkt linjeansvarig för ca 12 kvalificerade medarbetare och upp till 10 konsulter och rapporterar till vår Operations Manager Tooling.

För att lyckas som konstruktionschef på AP&T krävs att du ser möjligheter, är lyhörd och har en stark drivkraft att utveckla och skapa resultat. Rollen kräver också en god kommunikativ förmåga och en förmåga att skapa relationer såväl externt som internt.

Vi tror att du har erfarenhet som ledare och ett stort intresse för att driva och utveckla såväl verksamhet som människor. Du har en teknisk utbildning och tidigare erfarenhet av verktygskonstruktion. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. 

Låter det som en intressant utmaning? Välkommen med ditt CV och personliga brev snarast, dock senast den 24 januari via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-11693). Vid frågor kontakta Peter Salomonsson på 031–333 52 07.

AP&T utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta produktionssystem, automation, pressar, verktyg samt tillhörande eftermarknadstjänster för kunder som producerar formade metalldetaljer. Vår filosofi är att finnas där våra kunder finns och vi är därför representerade över en stor del av världen, framförallt i Europa, Asien, Nord- och Sydamerika. Koncernen omsätter ca 1 mdr SEK och har ca 450 anställda.

Liknande jobb

Liknande jobb