Internrevisor med IT-kompetens till internationellt bolag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 10 januari 2017
Stängs
den 9 februari 2017
Kontakta
Stefan Eriksson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu internrevisorer med IT-kompetens till internationella uppdragsgivare. Vi har såväl aktuella som inkommande uppdrag inom internrevision / internal auditing på såväl finansiella som icke-finansiella klientbolag. Vi har mandat att presentera kompetenta kandidater vilket medför att vi önskar komma i kontakt med dig som besitter kompetens från en roll som internrevisor / internal audit med inriktning gentemot Financial Services Operations och/eller gentemot revision av interna processer och IT-system inom finansiell sektor. Du har i dina tidigare arbetsuppgifter arbetat systematiskt och strukturerat med att värdera och förbättra effektiviteten i riskhantering, styrning och kontroll samt ledningsprocesserna. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Analysera och utveckla en förståelse för verksamhetens affärsprocesser och system
  • Aktivt granska och utvärdera hur väl processerna fungerar i compliance-hänseende
  • Utföra riskbedömning på viktiga områden inom verksamheten för att analysera och utvärdera hur väl processer/rutiner uppfyller regler och förordningar
  • Föreslå åtgärder som säkerställer efterlevnaden av såväl externa som externa regelverk
  • Ge medarbetare rådgivning och utbildning i aktuella regelverk

Erfarenhet
Vi söker dig med akademisk examen inom företagsekonomi eller juridik. Du har beprövad erfarenhet från arbete med intern revision och kunskaper om internkontroll / internal control. Vi ser gärna att du är ISO-certifierad revisor/internrevisor alternativt arbetar som IT-konsult eller som managementkonsult / management consultant. Erfarenhet från bank, kunskaper inom EU-rätt och IFRS 9 är exempel på meriterande erfarenheter eller kunskapsområden. Du har erfarenhet från att leda/arbeta inom revisionsprocesser, möjligtvis inom Business Development, Operations eller Risk Management. Det är meriterande om du tidigare arbetat på ett internationellt bolag. Du uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, flexibel och analytisk. Kombinationen av en analytisk förmåga och IT-kompetens anses som mycket värdefull. Du har ett starkt intresse för den finansiella sektorn och en god förståelse för dess bolag och deras produkter. Att arbeta systematiskt och strukturerat med ett ständigt fokus på att förbättra verksamheten kommer naturligt. Du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter, tänker gärna processorienterat och genomför ditt arbete ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i din tjänsteutövning. Som person är du kommunikativ, utåtriktad och har lätt för att samarbeta.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2114.

Ansvariga kontaktpersoner är Stefan Eriksson och Gustav Krieger. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb