Hako Ground & Garden söker Eftermarknadschef

Plats
Halmstad
Annonserat
den 9 januari 2017
Stängs
den 25 januari 2017
Ref:
SE-11787
Kontakta
Jonas Karlberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ledare med stort engagemang och affärsfokus

Hako Ground and Garden AB är en av de ledande aktörerna på marknaden för maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Det är ett bolag som står för hög kvalitet och ser framför sig en stark tillväxt de närmaste åren. I Halmstad finns företagets huvudkontor samt stora delar av bolagets eftermarknadsavdelning och vi söker dig som vill driva bolagets eftermarknad och utveckla den befintliga serviceorganisationen.

Eftermarknadschefens uppgift är att genom ett aktivt ledarskap i kombination med starkt marknads- och kundfokus säkerställa att eftermarknadsaffären drivs effektivt och lönsamt. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Eftermarknadsaffären drivs genom en central supportfunktion och reservdelsavdelning och dels genom de 6 lokala serviceverkstäderna utspridda i Sverige. Eftermarknadschefen är direkt ansvarig för hela eftermarknadsorganisationen bestående av ca 50 personer. Utvecklingen av eftermarknaden sker i nära samarbete med de övriga affärsområdescheferna och serviceverkstadscheferna. Den viktigaste uppgiften för eftermarknadschefen blir att utveckla och effektivisera hur företaget arbetar med eftermarknaden för att möta framtidens behov.

För att lyckas som eftermarknadschef krävs att du ser möjligheter, är lyhörd och har en stark drivkraft att utveckla och skapa resultat. Som eftermarknadschef är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga, en förmåga att skapa relationer såväl externt som internt. Du är en självgående ledare som drivs att leda andra i ett utvecklingsarbete och besitter en naturlig pondus och sprider engagemang.

Vi tror att du har erfarenhet som ledare och ett stort intresse för att driva och utveckla såväl marknad som människor. Önskvärt är att du har ett tekniskt intresse och att du har affärsförståelse från en servicemarknad. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. 

Låter det som en intressant utmaning? Välkommen med ditt CV och personliga brev snarast då urval sker löpande, dock senast den 25 januari via www.mercuriurval.com (ref.nr SE-11787). Vid frågor kontakta Mercuri Urvals konsult Jonas Karlberg på 070-949 68 09.

Hako Ground & Garden AB har idag ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar vi för att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig. För enkelhetens skull har vi delat upp våra maskiner i fem olika affärs-/produktområden som vi kallar för Städ, Golf, Park & Mark, Begagnat och Hus & Hem. Vi har dessutom affärsområdet Service, som sköter om all övergripande service och eftermarknad av alla våra maskiner.

Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industrigruppen Hako Holding GmbH. Det Svenska bolagets huvudkontor ligger i Halmstad och vi har dessutom försäljnings- och servicekontor i Stockholm, Malmö, Västerås och Kumla. Koncernen i Skandinavien har ca 120 anställda och omsätter ca 460 MSEK. För mer information besök gärna www.hako.se

Liknande jobb

Liknande jobb