Service- & monteringschef till Hako Ground & Garden

Plats
Halmstad
Annonserat
den 9 januari 2017
Stängs
den 25 januari 2017
Ref:
SE-11720
Kontakta
Jonas Karlberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Teknisk service-minded personalledare som är kundfokuserad och ansvarar för verkstad och slutmontering

Hako Ground and Garden AB är en av de ledande aktörerna på marknaden för maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Det är ett bolag som står för hög kvalitet och ser framför sig en stark tillväxt de närmaste åren. I Halmstad finns företagets huvudkontor samt verkstad för nymontering och service och vi söker dig som vill vara med att driva och utveckla serviceverkstaden och monteringen framöver.

Som service- & monteringschef i Halmstad kommer du att ansvara för löpande drift av verkstaden inklusive montering och mobil service, med fokus på effektivitet, lönsamhet, tillväxt och utveckling. Du kommer ansvara för planering och arbetsledning av din grupp av 10 tekniker samt en supportfunktion. Du har ett fullständigt resultatansvar för din enhet inklusive resultat och kvalitet på utfört arbete. Du rapporterar till företagets eftermarknadschef som också är baserad i Halmstad. Rollen innefattar bland annat att:

  • Ansvara för att nymonteringen håller hög kvalitet, rätt leveranstid och planeras effektivt.

  • Sköta kundsupport och bokning/planering av servicearbeten, både mobilt och i verkstad.

  • Vara kvalitetsansvarig för service- och verkstadsarbeten samt nymonteringar

  • Aktivt ansvara för försäljning av reservdelar, service & serviceavtal via besök, mässor, telefon, etc.

För att lyckas som service- & monteringschef krävs att du är service-minded och kundfokuserad samtidigt som du är noggrann och strukturerad. Du är självgående och gillar att utveckla befintliga arbetssätt samtidigt som du är en god ledare och gillar att arbeta nära din personalgrupp. I rollen kommer det vara viktigt med en god kommunikativ förmåga för såväl intern som extern kommunikation. Du besitter ett stort eget driv samtidigt som du är teamfokuserad och gillar att skapa resultat inom ditt ansvarsområde. Du behärskar svenska och engelska i så såväl tal som skrift.

Vi ser att du har en bakgrund från service eller verkstadsverksamhet inom en närbesläktad bransch. Du har antingen en teknisk utbildning eller ett genuint teknikintresse för maskiner. Vi tror att du tidigare haft en personalledande roll inom teknik. Du kommer arbeta med en kunnig och engagerad personalgrupp i ett stabilt och framgångsrikt företag.

Låter det som en intressant utmaning? Välkommen med ditt CV och personliga brev snarast, dock senast den 25 januari via www.mercuriurval.com (ref.nr SE-11720). Vid frågor kontakta Mercuri Urvals konsult Jonas Karlberg på 070-949 68 09.

Hako Ground & Garden AB har idag ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar vi för att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig. För enkelhetens skull har vi delat upp våra maskiner i fem olika affärs-/produktområden som vi kallar för Städ, Golf, Park & Mark, Begagnat och Hus & Hem. Vi har dessutom affärsområdet Service, som sköter om all övergripande service och eftermarknad av alla våra maskiner.

Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industrigruppen Hako Holding GmbH. Det Svenska bolagets huvudkontor ligger i Halmstad och vi har dessutom försäljnings- och servicekontor i Stockholm, Malmö, Västerås och Kumla. Koncernen i Skandinavien har ca 120 anställda och omsätter ca 460 MSEK. För mer information besök gärna www.hako.se

Liknande jobb

Liknande jobb