Camp Scandinavia söker löneadministratör

Plats
Helsingborg
Annonserat
den 11 januari 2017
Stängs
den 30 januari 2017
Kontakta
Tomas Vinnersten
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Deltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Till Camp Scandinavia söker vi nu en driven löneadministratör som vill ta sig an en spännande roll i en expansiv och lönsam koncern. Tjänsten är på deltid, 75 – 80 %, och placerad på Camps huvudkontor på Berga i Helsingborg. I ditt arbete kommer du också att ha mycket kontakter med dotterbolagen i Stockholm och Malmö. Som löneadministratör på Camp blir du en del av en passionerad organisation med god sammanhållning, låg personalomsättning samt en stark drivkraft att göra en positiv skillnad i människors liv.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med duktiga och trevliga kollegor blir du en del av företagets ekonomiavdelning och rapporterar direkt till ekonomichefen. Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir hanteringen av ett hundratal löner fördelat på sex bolag där du arbetar med hela flödet från beräkning, lönekörning, reseräkningar och administration av tidrapporter till avstämningar inom lön, kontrolluppgifter och semesterskulder. Samtidigt är rollen bred och innebär mycket kontakter ut i organisationen och de olika dotterbolagen som du stöttar i frågor kring kollektivavtal, pensioner och försäkringar. Du blir en viktig länk mellan ekonomiavdelningen och linjen och förutom hanteringen av lönerna kommer du att vara drivande i utveckling av policys och rutiner samt uppdatering och utveckling av dessa. Du kommer även att arbeta med dokumentation av de interna processerna samt främst i samband med ledigheter stötta med löpande redovisning och övergripande administration.

Din bakgrund
Vi tror att du är gymnasieekonom eller har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön och personaladministration men viktigast är din erfarenhet av rollen som löneadministratör och din vilja att utvecklas vidare i din yrkesroll. Du har flerårig erfarenhet av löneadministration och gärna erfarenhet av viss ekonomiadministration. Vi ser gärna att du har arbetat i en mindre koncern eller på en byrå med flera olika kollektivavtal och många interna kontakter och att du därigenom är van att ta egna initiativ och är trygg i dina ställningstaganden.

Du som person
Även om din erfarenhet är viktig så kommer vi att lägga mycket stor vikt vid din personlighet och din vilja att utvecklas vidare med oss. En betydande del av ditt arbete handlar om att stötta dotterbolagen genom att vara en tydlig servicefunktion så ditt förhållningssätt och din kommunikativa förmåga blir lika viktig som din förmåga att arbeta självständigt. Camp är ett ägarlett företag med korta beslutsvägar, en god sammanhållning och låg personalomsättning och vi tycker att det är viktigt att du värdesätter den typen av arbetsplats samtidigt som du vill vara en del av ett företag som drivs av att göra världen lite bättre för många människor.

Förutom ordning, struktur och noggrannhet som givetvis är grundläggande i denna roll värdesätter vi även handlingskraft och vilja till utveckling samt integritet och prestigelöshet. Du trivs i en föränderlig och växande miljö och har ett naturligt konsultativt förhållningssätt med en inbyggd känsla för service. Du värdesätter andra människor och uppfattas av dem som glad, positiv och trygg både i dig själv och i din yrkesroll.

Din ansökan
Vill du vara med på Camp Scandinavias resa in i framtiden? Sök då tjänsten så fort du kan då vi arbetar med löpande urval. Har du frågor är du naturligtvis välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Tomas Vinnersten 040-665 51 05. Naturligtvis behandlar vi din ansökan konfidentiellt.

Om företaget
Camp Scandinavia är ett av Nordens ledande företag inom produkter för ortopedisk rehabilitering. Vi utvecklar och säljer ortoser av hög kvalitet till marknader över hela världen. Camp Scandinavia AB är huvudbolag i Allard Support for Better Life koncernen som har dotterbolag för försäljning och produktion i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Irland, Belgien, Kina och USA. Hela koncernen har ca 220 anställda, varav ett 30-tal jobbar på huvudkontoret i Helsingborg.

Liknande jobb

Liknande jobb