Redovisningsekonom inom leverantörsreskontra till Com Hem

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 januari 2017
Stängs
den 11 februari 2017
Kontakta
Elinor Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar en redovisningsekonom inom leverantörsreskontra till Com Hem. Vi söker en driven person till denna tjänst som innefattar såväl löpande redovisningsarbete inom leverantörsreskontra som arbete med lagerredovisning. Inom redovisningsavdelningen arbetar ca 20 personer varav sex medarbetare arbetar med leverantörsreskontra, kundreskontra, lager- och anläggningsredovisning. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in din ansökan redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för att utföra det löpande arbetet inom processen för leverantörsreskontra
  • Självständigt hantera ankomstregistrering av leverantörsfakturor samt kontering, betalningar, periodiseringar, avstämningar och kontroller av bl.a ingående moms
  • Stötta interna medarbetare genom utbildning av nya användare i Com Hems system för elektronisk attest av leverantörsfakturor
  • Föreslå och delta i interna projekt för att effektivisera och förbättra processer
  • I rollen kommer du även att få arbeta med lagerredovisning innefattande uppdatering via filinläsningar samt via manuella bokföringsordrar, komplexa avstämningar, utföra nedskrivningar i dialog med organisationen och stötta redovisningsgruppen genom framtagande av data inför bokslut.

Erfarenhet
Vi söker en junior person med akademisk examen och minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som till exempel junior redovisningsekonom / accountant. Du har goda redovisningskunskaper och grundläggande förståelse för momshantering och andra legala krav kopplade till arbetsområdet. Erfarenhet av leverantörsreskontra och tidigare arbete på ett företag med stora transaktionsflöden är meriterande. Du har goda excel-kunskaper, god datorvana och förmåga att använda ny teknik. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, analytisk och lösningsorienterad. Som person är du nyfiken, noggrann och kommunikativ. I ditt arbete är du strukturerad, proaktiv och flexibel. Du tar ansvar och har lätt för att arbeta självständigt. Du är en social lagspelare som brinner för redovisning. Com Hems värderingar – Pålitlig, Personlig och På – lägger värdegrunden för företagskulturen och strävan efter att uppnå Sveriges nöjdaste kunder.

Com Hem
Com Hem levererar tv, bredband och telefoni till hushåll och småföretag över hela Sverige och cirka 40 procent av Sveriges hushåll är anslutna till Com Hems nät. Därmed är Com Hem en viktig motor i det digitala Sverige och avser att fortsätta investera i deras infrastruktur och tjänster för att göra största möjliga nytta för hushåll, småföretag och samhället i stort. Ambitionen är att vara en positiv kraft för att utveckla och ta tillvara på digitaliseringens möjligheter.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2115.

Ansvarig kontaktperson är Elinor Nilsson, telefonnummer 08-662 03 31. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb