Skiftesledare natt med uppdrag att leda och effektivisera nattskiftet

Rekryterare
Plats
Götene
Annonserat
den 12 januari 2017
Stängs
den 29 januari 2017
Ref:
SE-11756
Kontakta
Frida Olsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nolato Gota är en kvalificerad partner inom utveckling och produktion av formsprutade plastprodukter. Nolato Gota ska för kunder inom våra utvalda kundsegment tillverka formsprutade produkter, som bygger på vår kunskap kring högautomatiserad och därmed kostnadseffektiv produktion.

Som ett led i företagets fortsatta tillväxt behöver man tillsätta en skiftesledare på nattskiftet med uppdrag att leda och effektivisera arbetet.

Som Skiftesledare på nattskiftet är du ansvarig för att leda och fördela arbetet för 5 arbetsgrupper, ca 30 personer. Du svarar under Produktionschefen, är länken mellan planering och operatörerna samt samverkar med kvalitetsombuden.

Dina arbetsuppgifter innefattar bl a:

  • Personalansvar för all personal på skiftet

  • Upprätthålla/underhålla kompetensmatris

  • Ansvara för personalrekrytering och hålla medarbetarsamtal

  • Utföra dagliga 5SPM ronder

  • Daglig uppföljning av leveransläge

  • Leda och följa upp förbättringsarbete på skiftet

  • Förhindra produktion och leverans av produkter som saknar rätt kvalitet. Delaktighet i 8D-process.

  • Följa upp att standardiserat arbetssätt följs

Förväntade resultat
Som Skiftesledare natt förväntas vara delaktig i arbetet att nå uppsatta mål i produktionen, öka effektiviteten på nattskiftet samt skapa ordning och reda. Du förväntas även utföra 5S-ronder samt genomföra mål – och lägessamtal på regelbunden basis. Då företaget är i kraftig tillväxt förväntas du vara delaktig i arbetet med att kartlägga kompetensgapet hos produktionspersonalen, och se vad som behöver tillföras.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har gymnasieutbildning och som har flerårig arbetslivserfarenhet gärna från automotive-industrin. Du ska också ha flera års erfarenhet från produktionsledarrollen.

Du har kunskap inom produktionsteknik samt god teknisk kunskap/förståelse. Ett krav är god kunskap inom ISO 14000/TS16949, LEAN.

För att lyckas med ditt uppdrag behöver du vara en erfaren,  trygg och tydlig ledare med stort engagemang. Du är prestigelös och lösningsorienterad samt är strukturerad och noggrann i ditt sätt. Då det ofta är högt tempo bör du ha en hög arbetskapacitet och kunna prioritera och delegera arbetsuppgifter.

Är du den person vi söker?
Du kommer till ett företag i tillväxt med gott rykte på marknaden, som gjort stora investeringar i produktionen. Du får ett uppdrag med stort eget ansvar och möjlighet att utvecklas.

Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (ref nr SE-11756) senast 29 januari 2017. Vid frågor om tjänsten, kontakta Mercuri Urvals konsulter Frida Olsson, 031-333 52 14 eller Jonas Bengtsson, 031-333 52 13.
Urval sker löpande.

Nolato Gota är en kvalificerad partner inom utveckling och produktion av formsprutade plastprodukter.
Vi arbetar nära våra kunder och är starkt fokuserade på deras behov av komponenter som skall möta marknadens krav på funktion, design, miljö och kostnadseffektivitet.

Förutom konventionell formsprutning är vi speciellt inriktade på 2K, ingjutning, svetsning, dekorering, automatisering samt robotapplicering av tätningar och montering. Vår erfarna teknikavdelning deltar även i produktutvecklingen när kunden så önskar.

2014 erhöll vi utmärkelsen ”Supplier Excellence Award” av Husqvarna och 2011 belönades vi med ”Award of Excellence” av Volvo Car Corporation.