Commercial Analyst till Viacom

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 januari 2017
Stängs
den 11 februari 2017
Kontakta
Sophie Karlsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter och tjänsten
I rollen som Commercial Analyst kommer du att anta en expertfunktion där du ansvarar för att analysera kunddata för att säkra en effektiv tillväxt på den nordiska marknaden. Du kommer att arbeta med att omvandla och realisera kvantitativ data så att övriga avdelningar kan förstå och tillämpa den på ett effektivt sätt. Det innebär att du ansvarar för att ta fram rapporter, hjälper till med underlag till kampanjer samt förser säljorganisationen med information till säljmaterial. Du kommer således att arbeta nära övriga team så som exempelvis sälj, support och ekonomi.

I rollen ingår bland annat:

• Supporta övriga team genom att tillhandahålla dem med viktiga data
• Bygga relationer med viktiga intressenter både internt och externt
• Skapa realistiska prognoser för att stödja en effektiv affärsplanering av den nordiska marknaden
• Agera marknadsexpert genom att hålla sig à jour med utvecklingen av marknaden
• Hjälpa till att hantera forskningsinformation från lokala källor och databaser
• Skapa och delta i presentationer
• Samarbeta och stödja team utanför den nordiska marknaden vid behov
• Sträva efter att proaktivt identifiera nya tillväxtmöjligheter
• Vara flexibel och mottaglig för ständigt nya affärsutmaningar

Erfarenhet, utbildning och person
För att lyckas i rollen krävs att du har en relevant utbildning inom statistik, digital marknadsföring eller likvärdig. Vi ser även att du har ett par års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med ansvar för att analysera kunddata inom mediaområdet. Om du dessutom har goda kunskaper från närliggande bransch ser vi det som starkt meriterande.

Då företaget verkar på en internationell marknad är mycket goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett nordiskt språk är det ett stort plus. Du bör även ha goda kunskaper i Office-paketet samt vara bekväm med att använda analysverktyg.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du analytisk och strukturerad samt har en förmåga att tänka strategiskt. Vi tror att du som söker denna tjänst brinner för att analysera och strukturera stora mängder data. Då arbetet innebär ett högt tempo och många ansvarsområden ser vi att du är självgående, organiserad och lägger upp din tid för att kunna hålla deadlines. Vidare ser vi att du är en ”team player” som har en god kommunikativ förmåga och en ödmjuk och positiv attityd.

Vad kan Viacom erbjuda dig?

På VIMN, har vi en tydlig vision: att vara den plats där en varierad blandning av begåvade människor vill stanna och göra sitt bästa. Vi är stolta över att tillhandahålla den bästa underhållningen för vår publik och vi vet att vårt företag drivs av hårt arbete och engagemang för våra passionerade och kreativa medarbetare.

Vårt engagemang för att främja mångfald, multikulturalism och integration avspeglas tydligt i all vår politik likväl som vid rekrytering. De som arbetar hos oss kan räkna med en mångsidig, innovativ och engagerande arbetsmiljö som tillsammans med många fler fascinerande egenskaper utmärker oss.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar Viacom med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"- knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sophie Karlsson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

OBS!!! Vi tar endast emot ansökningar på engelska.

Företaget
Viacom (Viacom International Media Networks) is a leading global entertainment content company, with prominent and respected brands in focused demographics. Engaging its audiences through television, motion pictures and digital platforms, Viacom reaches its audiences wherever they consume content. Viacom’s leading brands include the multiplatform properties of MTV Networks, including MTV, Comedy Central, Vh1, Nickelodeon, NickJr and more. Viacom is reaches over 600 million households in 160 territories and 34 languages via 166 locally programmed and operated TV channels and more than 550 digital media and mobile TV properties networks around the world, as well as digital assets.

Kontaktperson:
Sophie Karlsson
08-120 50 423

Tjänstens omfattning:
Heltid

Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Placeringsort:
Stockholm

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.

Liknande jobb

Liknande jobb