Chef Private Wealth Management Stockholm, Private Banking

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 januari 2017
Stängs
den 29 januari 2017
Kontakta
Håkan Axelsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

I rollen som chef för Private Wealth Management (PWM) Stockholm har du det övergripande ansvaret för att representera och förankra Global Private Bankings vision, värderingar och strategier för kunder och medarbetare. Du arbetar för att öka kundnöjdhet, lönsamhet och effektivitet inom området, och nyttjar aktivt Nordeas resurser. Du skapar och vidareutvecklar nätverk med interna och externa aktörer, med syfte att marknadsföra Nordea och stärka vårt varumärke.

Om tjänsten
Chefen för PWM Stockholm är en ledarskapsförebild och tillsammans med dina kollegor inspirerar du våra rådgivare genom coachning, feedback och kontinuerlig uppföljning till vinnande beteenden.

Du utvecklar, driver och implementerar vår vision och strategi. Resultatet av arbetet syns i form av goda affärsresultat och fantastiska, engagerade medarbetare och en kundnöjdhet i särklass. Ständig förändring och utveckling av affären och verksamheten är givetvis en stor ingrediens i uppdraget.

Din profil
Du visar ett konsekvent och tydligt ledarskap där du engagerar genom att visa och använda både hjärna och hjärta.

Du är erfaren ledare som visar handlingskraft genom att utmana och följa upp mål, prestationer och resultat både finansiellt och arbetssättsmässigt.  

Du är passionerat intresserad av vår affär, våra kunder och våra medarbetare.  

Du kommunicerar den övergripande visionen och strategin på ett klart och tydligt sätt och är en god förebild.

Du fokuserar fortlöpande på förbättring och utveckling och engagerar dina rådgivare att göra detsamma.  

Du har en akademisk utbildning och Swedsec-licens.  

Mer information och skicka ansökan
För närmare information om verksamheten och tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Axelsson på telefon +4670-6351122 eller HRBP Eva Spolander Danielsson på telefon +4670-2995191  

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 29 januari, 2017.

Liknande jobb

Liknande jobb