Konsumentförsäljningschef till Hako Ground & Garden

Plats
Västerås
Annonserat
den 13 januari 2017
Stängs
den 5 februari 2017
Ref:
SE-11721
Kontakta
Sara Lihagen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Hako Ground & Garden AB är en av de ledande aktörerna på marknaden gällande maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Det är ett bolag som står för hög kvalitet och ser framför sig en stark tillväxt de närmaste åren. Nu söker vi dig som vill utveckla konsumentförsäljningen genom återförsäljare och samtidigt bidra med starkt säljkraft som inspirerar och engagerar dina medarbetare.

Konsumentförsäljningschefens uppgift är att utveckla befintliga- och nya affärsmodeller för en fortsatt tillväxt på konsumentmarknaden. Det kan exempelvis handla om att förnya återförsäljarnätet, hitta samarbeten med andra branscher och se över onlineförsäljningen. Vidare skall man skapa goda förutsättningar för säljare både internt och hos återförsäljarna. Som konsumentförsäljningschef leder man för 2st säljare i Sverige och 2st säljare i Norge samt ansvarar för större avtal och upphandlingar.

För att lyckas som Konsumentförsäljningschef krävs en stark drivkraft för att utveckla affärer samtidigt som man skall leda och skapa resultat genom andra. Du bör vara kreativ som person, nytänkande och ha förmågan att få med dig människor omkring dig. Vidare är du en ledare med god kommunikativ förmåga och brinner för att se resultat.

Vi söker dig med erfarenhet från försäljning av konsumentprodukter genom återförsäljare. Har du varit chef/ledare och utvecklat ett säljteam eller ett affärsområde är det meriterande.  Vidare behärskar du svenska och engelska i såväl tal som skrift. Placeringsort är Västerås.

Låter det som en intressant utmaning? Välkommen med ditt CV och personliga brev snarast, dock senast den 5 februari via www.mercuriurval.com (ref.nr SE-11721). Vid frågor kontakta Mercuri Urvals konsult Sara Lihagen på 0723-888026.

Hako Ground & Garden AB har idag ett brett sortiment med över 300 olika maskiner för skötsel av inomhus- och utomhusytor. Som generalagent för flera välkända, starka varumärken borgar vi för att våra maskiner håller en hög kvalitet och att en tillförlitlig service alltid finns nära dig. För enkelhetens skull har vi delat upp våra maskiner i fem olika affärs-/produktområden som vi kallar för Städ, Golf, Park & Mark, Begagnat och Hus & Hem. Vi har dessutom affärsområdet Service, som sköter om all övergripande service och eftermarknad av alla våra maskiner.  

Hako Ground & Garden AB med dotterbolagen Hako Ground & Garden AS i Norge och Oy Hako Ground & Garden Ab i Finland ingår i den tyska industrigruppen Hako Holding GmbH. Det Svenska bolagets huvudkontor ligger i Halmstad och vi har dessutom försäljnings- och servicekontor i Stockholm, Malmö, Västerås och Kumla. Koncernen i Skandinavien har ca 120 anställda och omsätter ca 460 MSEK. För mer information besök gärna www.hako.se

Liknande jobb

Liknande jobb