Affärsområdeschef Materialteknik till Christian Berner

Plats
Göteborg
Annonserat
den 13 januari 2017
Stängs
den 30 januari 2017
Ref:
SE-11732
Kontakta
Madeleine Frising
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Christian Berner AB söker Affärsområdeschef Materialteknik till huvudkontoret i Mölnlycke

Materialteknik omfattar i huvudsak två produktområden, Teknisk Plast och Vibrationsteknik. Teknisk Plast innehåller allt från halvfabrikat till färdigbearbetade detaljer. Specialiseringen ligger på material med mycket låg friktion och slitstyrka främst för mekaniska konstruktioner och inklädnader. Inom Vibrationsteknik skapas lösningar för tystare och vibrationsfria miljöer. Genom att isolera vibrationer, stomljud och stegljud resulterar projekten i produkter som skyddar människor och känslig utrustning. Båda områdena har stor potential att växa i storlek och att breddas i utbud. Rollen som affärsområdeschef innehåller därför ett starkt resultatfokus och ger rätt person möjlighet till påverkan och egen utveckling.

Inom affärsområdet finns idag 15 personer både i Mölnlycke och på kontoret i Bromma. Affärsområdeschefens roll är att leda och driva verksamheterna vidare tillsammans med medarbetarna, entusiasmera gruppen, initiera nya aktiviteter, följa upp projekt och skapa fortsatta bra relationer med kunder och leverantörer. Affärsområdeschefen rapporterar till VD och ingår i den svenska ledningsgruppen.

Vi söker en ledare med affärssinne och teknisk bakgrund. Erfarenhet som ledare från industrinära verksamhet och att driva affärer internationellt är en viktig grund. Kontakten med våra kunder och leverantörer som finns både i Sverige och i övriga Europa kräver vana vid resor och god kommunikation på engelska.

Välkommen med ansökan via www.mercuriurval.se i form av personligt brev och CV(ref.nr. SE-11732) senast 30/1. Frågor besvaras av VD Bo Söderqvist, 0701-86 69 10, personalchef Carina Svedberg, 0701-86 69 39 eller Madeleine Frising, Mercuri Urval, 0705-93 19 69. Ordförande för den lokala Union-klubben heter Kurt Olofsson, 031-336 69 22. Ordförande för Akademikerklubben heter Sohrab Moshiri, 08-588 39 425.

Christian Berner Tech Trade-koncernen (publ) – noterat på Nasdaq First North, har 120 års erfarenhet av teknisk handelsverksamhet. Vi erbjuder kvalitetsprodukter och systemlösningar med fokus på miljöteknik från europeiska tillverkare till industrier och kommuner i Sverige och övriga Norden. Koncernen har cirka 130 medarbetare i hela Norden, och en nettoomsättning på omkring 450 MSEK. Christian Berner Tech Trade AB är huvudbolag för handelsverksamheten, och genom dotterbolagen i Danmark, Finland, Norge och Sverige marknadsförs vårt produktprogram i hela Norden. Mer information om Christian Berner finns på christianberner.se och christianberner.com.

Liknande jobb

Liknande jobb