Blaq

Bolagsjurist med kompetens inom dataskydd och integritetsskydd – SBAB

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 januari 2017
Stängs
den 17 februari 2017
Kontakta
Carl Tullberg
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu en engagerad och driven jurist till vår juristavdelning med intresse för data- och integritetsskydd, så som PUL och dataskyddsförordningen. Rollen är placerad i SBAB:s nya och moderna lokaler i Solna och arbetar nära bankens verksamhet och ledning med spännande och strategiska frågeställningar. Rollen ingår i en grupp om för närvarande sex medarbetare och tjänsten rapporterar direkt till chefsjuristen.

Tjänsten:
Tjänsten är en utmanande och utvecklande möjlighet för en jurist med ett brinnande intresse för integritetsskydd och dataskyddsförordningen. Du kommer att arbeta rådgivande och stödjande i banken inom främst personuppgiftsbehandling, men även med immaterialrätt och marknadsrätt. En stor del i arbetsuppgifterna innebär implementering och tolkning av den kommande dataskyddsförordningen.

Bakgrund:
För att lyckas med rollen tror vi att du är en jurist med minst fem års erfarenhet från exempelvis bank, myndighet eller advokatbyrå. Du har mycket goda kunskaper inom integritetsskydd och dataskydd och har förmåga att driva och ta ställning till juridiska frågor själv såväl som i samråd med andra. Vi ser det som meriterande att du har kompetens inom immaterialrätt och marknadsrätt. Som person är du självständig och ansvarstagande, drivande och kan arbeta proaktivt, har ett prestigelöst förhållningssätt och delar gärna med dig av dina kunskaper, du är engagerad och ett affärsmässigt förhållningssätt till juridisk rådgivning.  

SBAB har inga bankkontor. Vi finns på telefon och på webben. Det har vi gjort sedan 1996.

SBAB är ett värderingsstyrt företag med en utmanarprofil på den svenska bolånemarknaden. Att vara ett värderingsstyrt företag betyder att SBAB:s medarbetare ges stora möjligheter att påverka sitt arbete. Målet och ramarna är tydliga för bolagets medarbetare och tempot är högt. Vi är en bank som erbjuder lån- och spartjänster till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. SBAB bildades 1985 och ägs av svenska staten och idag är vi ungefär 420 medarbetare och har cirka 350 000 kunder. Företag & Brf finns även representerade med kontor i Göteborg och Malmö. I Karlstad finns vårt uppskattade kundcenter för vår privataffär. Läs mer på http://www.sbab.se. Vår vision är att erbjuda Sveriges bästa bolån – och det vill vi göra med nytänkande och omtanke.

Kontakt
I den här processen samarbetar SBAB med Blaq, www.blaq.se. För att söka tjänsten behöver du registrera din ansökan via Blaqs hemsida. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Carl Tullberg, 070-0923905.

Liknande jobb

Liknande jobb