Savills söker redovisningsekonom, Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 januari 2017
Stängs
den 22 februari 2017
Kontakta
Casper Båge von Sivers
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med löpande redovisning och bokslut och känner att du söker en ny utmaning? Vi söker en redovisningsekonom till det internationella fastighetsrådgivningsföretaget Savills. I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med den löpande redovisningen, bokslutsprocessen och bokföring. Tillsammans ingår du i en grupp om fyra kollegor som tillsammans bildar Savills interna ekonomiavdelning. Som redovisningsekonom kommer du att rapportera till ekonomichefen. Savills sitter i ljusa och trevliga lokaler i en av Hötorgsskraporna i centrala Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Redovisningsekonom:

  • Bokslutsarbete
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Reserveringar
  • Momsredovisning
  • Årsredovisning

Kvalifikationer och erfarenhet
För att passa som redovisningsekonom tror vi att du har minst 3-5 års erfarenhet av att ha arbetat med redovisning och bokslutsarbete. Du har högskoleexamen inom ekonomi/redovisning eller motsvarande. Du har systemvana och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Agresso. Vidare har du mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Savills är ett bolag som kännetecknas av ett entreprenöriellt förhållningssätt och en positiv företagsanda där det hela tiden händer mycket. För att passa i vår kultur är det viktigt att du gillar ett högt tempo, lagarbete och vill bidra till ett trevligt arbetsklimat. Du är van att hantera stora flöden information och kan analysera vilken arbetsuppgift som bör prioriteras i en given situation. Du är proaktiv och vill gärna ligga steget före i ditt arbete. Du förespråkar struktur i det du tar dig för och kan agera självständigt om du bedömer att det behövs.

Placeringsort: Stockholm

Om Savills
Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 30 000 anställda i över 700 kontor spridda på mer än 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, fastighetsförvaltning och projektledning. Läs mer på savills.se.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Savills med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Casper Båge von Sivers på 070-029 11 41. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb