Redovisningsansvarig till den snabbväxande koncernen Instalco

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 januari 2017
Stängs
den 22 februari 2017
Kontakta
Philip Dufwa
Kategori
Redovisning
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Finance Recruitment söker för Instalcos räkning en Redovisningsansvarig. Som Redovisningsansvarig kommer du att arbeta med löpande redovisning, avstämningar, bokslut samt löner för 2 bolag. Du kommer även stötta koncernredovisningsansvariga och controller med avstämningar, uppföljning och rapportering. Ekonomiavdelningen består idag av 3 personer och rollen är placerad i nya fräscha lokaler vid lilla bantorget, du rapporterar till CFO.
Bolaget är en ung koncern som på kort tid har förvärvat installationsbolag för att bygga en organisation med starka varumärken och lokal förankring i respektive nisch. Bolaget förvärvar regelbundet nya bolag och i samband med att koncernen växer finns ett behov av att tillsätta en Redovisningsansvarig.

Arbetsbeskrivning

 • All redovisning för de två moderbolagen från ax till limpa
 • Löpande bokföring
 • Delaktig i sammanställning av årsredovisning
 • Ansvarig för moms och skattefrågor för de 2 moderbolagen
 • Månadsbokslut med reserveringar och balansavstämningar
 • Diverse ad hoc-uppgifter och projekt inom ekonomifunktionen
 • Stötta koncernredovisningsansvarig och business controller

Profilbeskrivning

 • Har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av arbete inom redovisning
 • Är förtrogen med redovisning enligt K3 samt meriterande med rapportering enligt IFRS
 • Meriterande med erfarenhet från ett litet bolag där man arbetat med redovisning från ax till limpa
 • Kunskaper i Briljant är meriterande
 • Goda kunskaper i svenska moms- och skattefrågor

Som person är du van vid att arbeta självständigt, har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer. Vi ser att du är drivande och noggrann samt har en god struktur i ditt arbete. För att trivas hos oss bör du vara prestigelös och lösningsorienterad.

Instalco erbjuder: Självständig och utvecklande roll i en växande koncern med möjlighet att bli en nyckelperson med inflytande i koncernens framtida utveckling.

Om Instalco
Instalcos vision är att etablera sig som den ledande aktören på installationsmarknaden inom El, VS, Ventilation och Kyla med hög teknisk kompetens, effektiva leveranser i rätt tid och förmåga att utföra totaltekniska lösningar med högt kundvärde. Instalco är en ny koncern i installationsbranschen som etablerades 2014 och växer med kontinuerliga förvärv av de bästa bolagen i branschen. Verksamheten inom Instalco bedrivs decentraliserat i nära relation till kunden och med stöd av en liten central organisation. Förvärvade bolag lever kvar i sin miljö, under sitt eget varumärke och drivs även fortsättningsvis efter de koncept och entreprenörskap som har gjort dem unika och framgångsrika. Ledorden för Instalco är samverkan, moget ledarskap och effektiva processer. Gruppen omsätter idag över 1,8 miljarder och har ca 900 anställda.

Om du är intresserad av en denna position så ansök idag!
Använd ”ansök-knappen” nedan.