ISS Facility Services söker fler Transition & Transformation Leaders

Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 januari 2017
Stängs
den 23 februari 2017
Kontakta
Peter Palmqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Avancerad projekt- och förändringsledning i ett av världens största och ledande tjänsteföretag med visionen att vara ”The world’s greatest service organization”. En ambitiös vision satt av en målinriktad organisation.

Om rollen
Funktionen Transition & Transformation är en del av ISS Service Excellence organisation och ansvarar för uppstart samt förädling och utveckling av ISS största kundkontrakt. I direkt anslutning till att ett större kontrakt signerats, engageras Transition & Transformation för att i samarbete med ISS driftorganisation och staber säkerställa att kontraktet är ”turn-key” vid datum för driftstart. Under drift bidrar Transition & Transformation med analys, utveckling och förbättring av kontraktet och genomför vid behov större transformationsuppdrag.

I rollen som Transition & Transformation Manager ansvarar du för att leda större Transitionsprojekt och Tranformationsuppdrag. Det innebär bland annat ansvar för;

  • Planering, ledarskap och genomförande av Transitionsprojekt – Uppstart av nya större kundkontrakt.
  • Planering, ledarskap och genomförande av Transformationsuppdrag – Analys, utveckling och förbättring av befintliga kundkontrakt.
  • Engagemang och aktivt deltagande i sälj- och anbudsmöten gällande större potentiella kontrakt.
  • Engagerat och aktivt bidra till:
    • Utveckling av metoder och processer för Transition & Transformation.
    • Utveckling av innovationsramverk och processer.
    • Hantering av tjänster och verktyg för ISS IFS-kontrakt (IFS står för Integrated Facility Service).

Rollen innebär även deltagande i projekt avseende samarbete och koordinering med ISS globala organisation för utveckling och best practice.

Rollen rapporterar till Chef Transition & Transformation.

Tjänsten är placerad vid ISS huvudkontor i Liljeholmen i Stockholm. 

Profil vi söker
Vi söker dig som vill jobba i framkant i ett av världens största serviceföretag och förverkliga visionen ”The world’s greatest service organization”.

Du har en gedigen erfarenhet av projektledning och verksamhetsutveckling. Du är analytisk och strukturerad och har god erfarenhet av förändringsledning samtidigt som du förstår vikten av förvaltning. Du besitter god pedagogiskt förmåga och har därmed lätt för att förklara och sprida best-practice i organisationen. Det är meriterande med bakgrund från annan outsourcing- eller kontraktsbaserad organisation.

Som person är du nyfiken, affärs- och resultatorienterad. Du triggas av en föränderlig och utvecklingsorienterad organisation. Du tar initiativ och strävar framåt. Din entusiasmerande personlighet gör att du naturligt tar plats i rummet och sprider energi omkring dig. Du trivs i en projektledaroll där många kontaktar med kunder, kollegor och externa partners är en stor del av vardagen.

Du har högskoleutbildning inom ekonomi och/eller teknik samt 3-7 års yrkeslivserfarenhet inom relevant område. Det är en förutsättning att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt är van att arbete med de vanligast förekommande IT-verktygen inom kontor.

Vi erbjuder Dig
Vi erbjuder Dig en plats i laget inom ett marknadsledande internationellt företag där din uppgift och insats både syns och gör skillnad. Du får stort eget ansvar och möjligheten att arbeta med Sveriges största outsourcingkontrakt. Personlig professionell utveckling står högt på vår agenda – så vill du, vill vi!

Välkommen till oss!

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar vi med Constatera Search & Interim AB. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Peter Palmqvist, 070 570 82 82

Ansök snarast via knappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten är tillgänglig att söka så länge annonsen ligger sökbar.

 Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb