Dansktalande löneadministratör!

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 24 januari 2017
Stängs
den 19 februari 2017
Kontakta
Helena Åhs
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till ett av våra kundföretag söker vi en erfaren löneadministratör som behärskar danska. Vill du arbeta i ett öppet klimat och vara en del av ett team med andra löneadministratörer kan du vara den vi söker! Tjänsten är en rekrytering till vårt kundföretag som finns i Göteborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med alla sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i löneprocessen och ansvarar tillsammans med en kollega för ca 600 löner. Tjänsten innebär mycket support och kontakt med vårt kundföretags verksamheter i Danmark. Du kommer även att arbeta med närliggande arbetsuppgifter såsom statistik, rapporter, avstämningar och underlag. Huvudlönesystemet är Epos och tidrapporteringssystemet är Timeplan.  

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat som löneadministratör för danska löner och är van att arbeta i ett snabbt och effektivt tempo med många löner. Dina kunskaper i danska är mycket goda och vi ser även att du behärskar svenska. Har du tidigare arbetat i Epos eller Timeplan är det självfallet meriterande, dock inget krav. För att lyckas i tjänsten är det av vikt att du förstår hela löneprocessen och kan läsa kollektivavtal utan svårigheter. Är du en hjälpsam och noggrann person som tycker om att arbeta med service är du den vi söker!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vårt kundföretag med SJR in Scandinavia AB (SJR). För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Åhs på 031-333 54 85 vid frågor. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 500 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. 
Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef- och specialistnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb