För kunds räkning söker vi två Rekryteringskonsulter och en Konsultchef

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 januari 2017
Stängs
den 23 februari 2017
Kontakta
Lotta Belfrage-Palmqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Har du en professionell bakgrund som rekryteringskonsult, researcher, kandidatansvarig eller konsultchef och är intresserad av ett intressant jobb vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Vi jobbar just nu med tre olika roller som alla kräver en rekryteringskompetens i grunden.

Rekryteringskonsult till Effso

Konsultchef till Effso

EFFSO är experter på inköp och det vill vi att även våra kunder ska bli! EFFSO består av kvalificerade och engagerade medarbetare, alla med en bakgrund inom inköpsområdet. Vi har ett stort nätverk inom inköpsvärlden och när det händer saker på inköpsområdet är vi de första att veta vad, hur och när. Vi erbjuder våra kunder lösningar inom rekrytering, utbildning, interim management, konsultverksamhet och outsourcing. Vi erbjuder även ett molnbaserat verktyg för spendanalys, Spendency. Eftersom vi vill dela med oss av vår kunskap så lägger vi ut mycket av vår verktygslåda på nätet, fritt för alla att använda. EFFSO omsätter drygt 80 MSEK och är idag ca 80 personer lokaliserade i Stockholm, Göteborg och Oslo. EFFSO fick under 2012, 2013 och 2014 ta emot Dagens Industris Gasellutmärkelse och har 2014 och 2015 utsetts till ett av landets Superföretag av Veckans Affärer.

Läs mer på www.effso.se


Rekryteringsansvarig till framgångsrik redovisningsbyrå

En av Stockholms mest framgångsrika redovisningsbyråer söker en driven person som vill ta ett helhetsansvar för företagets framtida kompetensförsörjning. Erfarenhet av rekrytering inom ekonomiområdet är ett krav. Du har erfarenhet av roller som rekryteringskonsult, researcher eller kandidatansvarig inom ekonomrekrytering. För rätt person erbjuds stora möjligheter att tillsammans med VD utforma arbetssätt och former för hur byråns framtida behov av kompetensförsörjningen bäst tillgodoses. Verksamheten är förlagd till moderna lokaler i centrala Stockholm. Framgång i tjänsten mäts helt och hållet mot resultat vilket medför hög flexibilitet kring arbetsider och möjlighet att alternera mellan att jobba på kontoret eller hemifrån.

Tjänsten är en fast anställning med fast månadslön.  

Låter detta intressant – kontakta oss så berättar vi mer om uppdragen

Lotta Belfrage-Palmqvist, 0722 – 522 373, lotta.belfrage-palmqvist@constatera.se

Peter Palmqvist, 070 - 570 82 82 peter.palmqist@constatera.se

Eller skicka in din intresseanmälan direkt via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsterna är tillgänglig att söka så länge annonsen ligger sökbar.

Liknande jobb

Liknande jobb