Senior försäljningsansvarig till global förvaltare

Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 januari 2017
Stängs
den 24 februari 2017
Kontakta
Stefan Eriksson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en senior försäljningsansvarig inom Private Banking till den välrenommerade och oberoende globala kapitalförvaltaren Fisher Investments. Du är en skicklig säljare som brinner för att arbeta gentemot privatpersoner. Detta tillsammans med din optimism, självsäkerhet och utåtriktade personlighet gör dig till en framgångsrik säljare. I vårt uppdrag ingår att rekrytera en regionansvarig säljare till Stockholmsregionen och norra samt östra Sverige. Vi kommer att intervjua löpande och ber dig därför att skicka ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Representera ett långsiktigt och väl beprövat förvaltningskoncept med ett stark track record och en kapitalförvaltning bestående av totalt 2000 personer som förvaltar finansiella tillgångar på hundratals miljarder kronor
  • Omvandla tillhandahållna kvalificerade leads till kunder baserat på bolagets mångårigt baserade försäljningsprocess och din gedigna erfarenhet
  • Ta fullt ansvar för försäljningsprocessen med efterkommande överlämning av förvaltningsansvaret till bolagets Asset Management team och CRM team
  • Kontakta och boka personliga möten med förmögna privatpersoner i Sverige i syfte att erbjuda desamma bolagets framgångsrika kapitalförvaltning
  • Vara komfortabel med att vara del av ett virtuellt/digitalt uppkopplat skandinaviskt säljteam och samtidigt arbeta fysiskt på solitär basis.

Erfarenhet
Vi söker dig som har arbetat med försäljning av finansiella tjänster till förmögna privatpersoner under minst fem år i roller som kundansvarig, senior sales manager, investment adviser eller motsvarande inom Private Banking mot high-net-worth individuals (HNW) avseende finansiella produkter eller försäkringar. Din meritlista innehåller framgångsrika resultat avseende förmåga att slutföra affärer. Vi söker dig som självständigt och skickligt bygger nya affärsrelationer med privatpersoner. Du uttrycker dig väl på̊ både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har Swedsec-licens.

Personliga egenskaper
Vi söker en starkt målmedveten och uthållig person med vinnarinstinkt. Du är självgående, engagerad och professionell i din kontakt med potentiella kunder. Detta tillsammans med din optimism, driv och sociala förmåga bidrar till ditt förtroendeingivande intryck, vilket resulterar i din framgång att bygga nya kontakter som i sin tur utmynnar i goda försäljningsresultat.

Fisher Investments
Fisher Investments är ett kapitalförvaltningsbolag grundat i USA och reglerat av den amerikanska Securities and Exchange Commission (SEC). Bolaget grundades 1979 och erbjöd initialt förmögenhetsförvaltning åt institutioner men breddade 1995 sitt erbjudande till förmögna privatpersoner och är idag verksamt i Nordamerika och Europa. Fisher Investments Europe blev år 2016 utsett till Wealth Manager of the Year av den brittiska internetaktören ADVFN.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2117.

Ansvariga kontaktpersoner är Stefan Eriksson 0722-49 68 23 och Gustav Krieger 0761-76 01 05. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb