Hansen söker två jurister, en inom TMT/IP och en inom M&A

Rekryterare
Hansen
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 januari 2017
Stängs
den 25 februari 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker dig som arbetat ett par år på advokatbyrå. Du tycker att arbetet är intressant och lärorikt. Du har haft kul och har utvecklats. Men det tar lite för stor del av din tid och energi och du har svårt att hitta tid för annat i livet.

Du vill därför testa något nytt.

Vi söker en trevlig och duktig jurist med fokus TMT/IP respektive M&A:

TMT/IP
Du har tre till fem års erfarenhet från advokatbyrå eller liknande och känner dig trygg med juridiken. Du kan IT-relaterad juridik, PUL och GPDR, och är van att skriva och förhandla avtal såsom systemavtal och licensavtal. En stor del av våra klienter är techbolag så du måste vara intresserad av ny teknik och nya idéer och kunna tänka strategisk för att säkra rättigheter och immateriella tillgångar. Du är van att arbeta självständigt och är en erfaren projektledare. Du kommer ha ett ansvar för att utveckla denna verksamhet.

M&A
Här söker vi dig som har arbetat ca tre år på advokatbyrå. Du har god kunskap i bolagsrätt och M&A och har en stark vilja att utvecklas inom detta område. I rollen ingår rådgivning till såväl private equity bolag som industriella bolag men även till start-ups och ägarledda bolag. Du erbjuds en snabb utvecklingskurva och du kommer snabbt att få ta eget ansvar.

För båda rollerna krävs – förutom ett gediget intresse för affärsjuridik och att kunna se juridiken ur klientens perspektiv – att du har ett stort intresse för människor, har en mycket god samarbetsförmåga samt förmåga att engagera och entusiasmera.

Vad vi kan erbjuda dig
Många advokatbyråer talar om "balans i livet". Hos oss är detta på riktigt. Goda prestationer på jobbet vilar på en trygg och sund företagskultur. Våra uppdrag kräver periodvis mycket hög tillgänglighet och engagemang men över tid ser vi engagemang och intressen utanför jobbet som en nyckel till ett långsiktigt hållbart arbetsliv även inom juridiken. För många av oss på Hansen innebär det idag ett stort intresse för olika typer av fysiska och idrottsliga utmaningar, bland annat genom "Hansen Running Club". Självklart välkomnar vi även dig som brinner för annat såsom resor, filosofi, fågelskådning eller annat som gör livet rikare.

Ansökan
I denna process samarbetar Hansen med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
helena.woodcock@jurek.se

Vilka är vi?
​Hansen är en "boutiquebyrå". Vi har en uttalad målsättning att bibehålla ett litet och seniort format. Dels för att detta säkerställer fokuserad och högkvalitativ rådgivning, dels för att vi vill vara ett litet och familjärt gäng. I dagsläget är vi tolv jurister. På vår hemsida (www.hansenlaw.se) kan du läsa mer om våra specialistområden och affärsmässiga fokus.

Liknande jobb

Liknande jobb