Junior Financial Controller till FMCG-bolag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 januari 2017
Stängs
den 25 februari 2017
Kontakta
Julia Dahl
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en driven person till tjänsten som Junior Financial Controller på ett FMCG-bolag i Stockholm city. Tjänsten erbjuder en bred och utvecklande roll hos en attraktiv arbetsgivare. I din roll ingår både analys och uppstöttning vid bokslutsarbete och vi söker därför dig som är lösningsorienterad och har en vilja att utvecklas i din roll som ekonom. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till övergång i en tillsvidareanställning och vi söker en person som är tillgänglig för att påbörja uppdraget inom kort. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Löpande redovisning och deltagande i bokslutsarbete
  • Delta i uppföljning, analys och rapportering av månadens resultat
  • Ta en aktiv roll i arbetet med ekonomisk analys och uppföljning
  • Få insikt och medverka i det löpande arbetet med budget och prognos
  • Hantera kontakter med affärsområdeschefer både på svenska och engelska
  • Bistå arbetet med både intern och extern finansiell rapportering
  • Löpande föreslå och initiera förbättringsprojekt på avdelningen

Erfarenhet
Vi söker dig som har arbetat med ekonomirelaterade arbetsuppgifter i minst ett år. Tidigare erfarenhet av FMCG-branschen eller arbete inom controlling och/eller redovisning är meriterande, men inget krav. Du har en förmåga att självständigt initiera, driva och slutföra projekt med hög kvalitet inom utsatt tidsram. Vidare uttrycker du dig väl på både svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation, samt är en van användare av Excel.

Personliga egenskaper
Som person är du analytisk, självgående och utåtriktad. Du är noggrann, har ett strukturerat arbetssätt och en prestigelös attityd. Du utför dina arbetsuppgifter självständigt men samarbetar även väl i grupp tillsammans med såväl juniora som seniora medarbetare. Vi vill träffa en kommunikativ och positiv person som har lätt att knyta nya kontakter.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, finans, risk & compliance, ekonomi- och affärsstyrning. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1095.

Ansvarig kontaktperson är Julia Dahl. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb