Amendo Bemanning & Rekrytering AB

Senior strategisk affärsutvecklare

Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 januari 2017
Stängs
den 25 februari 2017
Kontakta
Margaretha Palmbäck
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Har du lång erfarenhet av att framgångsrikt arbeta med strategi och affärsutveckling rörande betalnings- och/eller kreditkortsområdet? Är du en självgående, analytisk projektledare som har lätt för att dra slutsatser om förväntad marknadsutveckling? Då kanske du är den vi söker till rollen som senior strategisk affärsutvecklare inom betalnings- och kreditkortsområdet till en storbank.

Arbetsbeskrivning
I din roll som senior strategisk affärsutvecklare kommer du att arbeta med bankens långsiktiga strategi för produkter och tjänster inom kreditkortsområdet. Det är en mindre grupp på sex personer varav fem affärsutvecklare. Gruppens uppgift är att följa den globala utvecklingen, ta fram idéer och föreslå tjänster och produkter som kommer vara intressanta i framtiden. Din uppgift blir att leda projekt hela vägen tills de rullas ut i förvaltning. Du älskar nyheter och nya spännande digitala lösningar, du gillar att utvärdera nya marknader och sätta strategier och fatta beslut för dessa. Sammanfattningsvis har du lång och bred erfarenhet av affärsutveckling och projektledning inom betalningslösningar och/eller kreditkortsområdet.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med en akademisk examen och lång erfarenhet från affärsutveckling av betalningslösningar och/eller kreditkortsområdet. Du har projektlett komplexa affärsutvecklingsprojekt från start till mål. Du har en god förståelse för IT-området vilket gör att du lätt kan förstå och diskutera olika lösningar. Du har hög arbetskapacitet, arbetar strukturerat och är en smidig person som gärna arbetar ihop med andra personer på olika nivåer. Att du är nyfiken på allt vad nya betalningslösningar heter tar vi för självklart – det brinner du för!

Om du läst enda hit och känner att alla delar stämmer in på dig, tveka inte, skicka in din ansökan så kontaktar vi dig för att berätta mer kring tjänsten. Vi vill gärna höra både när du åkte ner i diket och de gånger du kört i mål med dina projekt!

Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länken. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult Margaretha Palmbäck, tel: 072-522 50 09 margaretha.palmback@amendo.se

Liknande jobb

Liknande jobb