Medarbetare Corporate Development till Ambea

Rekryterare
Plats
Solna
Annonserat
den 26 januari 2017
Stängs
den 25 februari 2017
Kontakta
Mattias Katzenstein
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Corporate Development har som huvudansvar att driva Ambeas övergripande tillväxtstrategier, förvärv, marknadsanalys och affärsutvecklingsprojekt. Då koncernen befinner sig i ett spännande skede av tillväxt och utveckling behöver funktionen nu växa med ytterligare en ambitiös och motiverad medarbetare. Du kommer att ingå i ett team om fyra personer som tillsammans driver projekt och levererar kritiska beslutsunderlag till ledande befattningshavare och styrelse.

Vi söker dig som är Civilekonom och/eller Civilingenjör med 2-3 års erfarenhet från corporate finance, management consulting, revision eller business controlling. Som person har du en stark analytisk förmåga, goda sociala egenskaper och en genuin affärsförståelse. Vidare är du van att arbeta mot seniora motparter på koncernnivå likväl som operativ verksamhet, med förmåga att hantera och analysera stora datamängder och att möta utmanande deadlines. Mycket goda kunskaper inom Office-paketet, främst Excel och Powerpoint, samt god förståelse för finansiell analys är meriterande. Tjänsten är placerad vid Ambeas huvudkontor som from sommaren 2017 kommer att vara i nybyggda lokaler i Arenastaden, Solna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • delta i utvärdering och exekvering av förvärv
  • utföra marknads- och konkurrentanalyser
  • delta i koncernövergripande affärsutvecklingsprojekt
  • löpande bistå koncernledning i strategiska utvärderingar och beslut

Om företaget
Ambea är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Inom företagsgruppen erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Ambea har över 450 enheter och 14 000 medarbetare i Sverige och Norge. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. För mer information se www.ambea.se

Kontaktperson
Mattias Katzenstein
Rekryteringskonsult
0767-835031
mattias.katzenstein@futurevalue.se

Liknande jobb

Liknande jobb