Business Controller till Hemfrid

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 26 januari 2017
Stängs
den 25 februari 2017
Kontakta
Martin Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

I rollen som Business Controller kommer du att arbeta nära verksamheten samt ha en nyckelroll i arbetet med att säkerställa att Hemfrid når de definierade lönsamhetsmålen genom proaktivt beslutsfattande. Om du är analytisk och affärsorienterad samt trivs i en miljö med snabba beslut så kan detta vara ett spännande nästa steg för dig. I gruppen så finns det ytterligare två Business Controllers och du rapporterar till Head of Business Control.

Vi söker dig som vill vara med på en spännande utvecklingsresa och bidra till att Hemfrid blir ett serviceföretag i framkant. Hemfrid är ett entreprenörsdrivet företag som har varit med och utvecklat en helt ny bransch inom hushållsnära tjänster. Branschen är inne i en spännande fas med nya tekniska möjligheter samt nya kundbeteenden och behov. Just nu är Hemfrid inne i en stark tillväxtfas och har många nya projekt och utmaningar framför sig och söker en Business Controller med fokus på årsplanering och verksamhetsstyrning.

Arbetsuppgifter

  • Hålla ihop samt vidareutveckla budget och prognosförfarandet
  • Utveckla och förbättra KPIerna tvärs bolaget
  • Driva och förbättra rapporteringen inom hela Hemfrid
  • Stötta verksamheten i ekonomiska frågor
  • Upprätta kalkyler vid investeringsbeslut
  • Förbereda beslutsmaterial till ledande befattningsbehavare

Vem är du?
Vi ser gärna att du har en passande högskoleutbildning med 3-5 års erfarenhet från en liknande roll. Din drivkraft är att få vara med och påverka ökad lönsamhet genom att bistå verksamheten med väl genomarbetade underlag och analyser.

Som person är du serviceinriktad, driven och engagerad och tar gärna egna initiativ. Vidare är du ansvarstagande och strukturerad och bra på att planera ditt arbete för att hålla uppsatta deadlines och få det resultat du eftersträvar. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med medarbetare på alla nivåer i organisationen är det viktigt att du är en utåtriktad person som har lätt för att skapa kontakter och som vågar säga vad du tycker i frågor som rör ditt område.

Om Hemfrid
Hemfrid startade 1996 som en enkel idé om hur fler ska orka mer. Vi är idag över 2 000 medarbetare och hjälper våra kunder med städning, flytt och många andra tjänster i hemmet. Hemfrid är ett värderingstyrt företag med miljömässig och social hållbarhet som utgångspunkt i vår affär. Vi har medarbetare från hela världen och en bred erfarenhet och kompetensbas. Hemfrid finns i Stockholm, Malmö, Göteborg, Helsingborg, Uppsala och Västerås. Att förenkla vardagen för våra kunder är vår främsta drivkraft.

Din ansökan
Vill du bli en del av Hemfrid? Välkommen att visa intresse via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Martin Andersson (070-573 10 10) martin.andersson@boardtalk.se eller Mats Holmberg (072-8532313) på Boardtalk AB. 

Liknande jobb

Liknande jobb