Amendo Bemanning & Rekrytering AB

If söker en Senior Underwriter med förmåga att driva större affärer inom Gruppförsäkring.

Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 januari 2017
Stängs
den 26 februari 2017
Kontakta
Sofia Bågstam
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Motiveras du av att kombinera dina matematiska kunskaper med affärsanalys och trivs i en kreativ miljö där dina åsikter och beslut gör skillnad? Som Senior Underwriter hos If är du en viktig kugge i hjulet när det gäller att skapa ett attraktivt produkterbjudande på marknaden för gruppförsäkring!

Arbetsbeskrivning
Till tjänsten som Senior Underwriter söker If en person för att driva och utveckla Ifs Gruppförsäkringsaffär mot den primära målgruppen fackförbund och andra organisationer. Du kommer att arbeta med att ta fram genomtänkta och lönsamma lösningar för Ifs större affärspartners tillsammans med försäljning och andra funktioner inom affärsområdet Privat.

En stor del av din tid består av att träffa kunder samt förklara och motivera produkt- och prissättningsstruktur. Vidare driver du affären internt samt ansvarar för att identifiera nya affärsmöjligheter inom området för gruppförsäkring.

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är skarp i din analys, trivs i rollen som specialist samt har stor förmåga att skapa förtroende såväl internt som externt. Du har ett intresse av välfärds- och socialförsäkringsfrågor, är bekväm ute hos kunder samt trivs med att arbeta på strategiska såväl som operativa nivåer.

Kvalifikationer och egenskaper
Din erfarenhet:

- Magisterexamen inom teknisk utbildning, exempelvis civilingenjör med teknisk/matematisk inriktning
- Dokumenterad erfarenhet från kvalificerat analysarbete och/ eller Underwriting inom Grupp och Hälsa
- Erfarenhet av försäljning och/eller rådgivning mot B2B
- Avancerade kunskaper inom Excel med vana att utveckla rapporter samt hantering av större datamängder

If söker dig som har ett genuint intresse för affärs- och produktutveckling. Vidare är du lyhörd gentemot dina kollegor, tar initiativ och ger dig inte förrän du hittat den perfekta lösningen för respektive kundorganisation. Du är en person som inger förtroende, har en positiv inställning och klarar av att arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Om du dessutom är kommunikativ, noggrann och gillar att ta ansvar då kan du vara rätt person för rollen!

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar If med Amendo Executive Search. För frågor kring tjänsten eller för att ansöka är du mycket välkommen att kontakta Sofia Bågstam, 076-7775136, Sofia.Bagstam@amendo.se

Liknande jobb

Liknande jobb