Systemcontroller till Stena Technoworld

Plats
Göteborg
Annonserat
den 27 januari 2017
Stängs
den 26 februari 2017
Ref:
2251
Kontakta
Rebecca Pärsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Contaplus söker för Stena Technoworlds räkning en Systemcontroller.

Tjänsten:
Systemcontrollern har det övergripande ansvaret för den strategiska utvecklingen av Stena Technoworlds systemmiljö satt i relation till verksamhetens behov. Du kommer att ansvara för att kartlägga företagets processer kopplat till systemmiljön och vara drivande i att genomföra systemanpassningar i enlighet med dessa. Rollen innebär också att bemöta önskemål från verksamheten kring vidareutveckling och förbättringar i systemmiljön samt vara föredragande kring dessa i styrgrupper för systemfrågor. Systemcontrollern har många kontaktytor på företaget och förväntas ha mycket kommunikation med medarbetare både inom företaget och inom koncernen Stena Metall. För att lyckas i rollen behöver du vara intresserad och ha en vilja av att arbeta nära verksamhet för att förstå affärsflödena från order och inköp via försäljning och de olika produktionsflödena.

Profil:
Du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande samt flerårig relevant erfarenhet. Du har ett stort systemtekniskt intresse och erfarenhet av att arbeta strategiskt med frågor som rör system och processer på företag. Du har god erfarenhet av att arbeta med systemfrågor ur ett verksamhetsperspektiv och en förmåga att förstå verksamhetens behov. Erfarenhet av QlikView eller Qlik Sense är meriterande.

Du är driven och nyfiken med en vilja att förstå verksamheten och interaktionen mellan verksamhet och system. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa nya nätverk samt självgående och trivs med att driva frågor självständigt.

Detta är en ny tjänst vilket innebär att vi erbjuder dig stora möjligheter att påverka och utveckla din roll hos oss.

Lämplig placering är på kontoret i Halmstad men du kommer till viss del även att arbeta från huvudkontoret i Göteborg. Du kommer att rapportera till CFO för Stena Technoworld.

Företagspresentation:
Stena Technoworld är en av Europas ledande elektronikåtervinnare med 17 anläggningar i sex länder. Materialet vi återvinner kommer från en stor del av Europa. Stena Technoworld är en del av Stena Metallkoncernen med drygt 3 000 medarbetare och finns i tio länder. Läs mera om företaget på www.stenatechnoworld.se.

Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Rebecca Pärsson 0721-818100 rparsson@contaplus.se eller
Mattias Larrieu 0734-166016 mlarrieu@contaplus.se

Liknande jobb

Liknande jobb