Danske Bank

Private Banker till Danske Bank

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 januari 2017
Stängs
den 19 februari 2017
Ref:
15158
Kontakta
Christina Kennedy
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en utåtriktad relationsbyggare med goda kunskaper i komplexa förmögenhetsfrågor? Då kanske du är vår nya Private Banker i Stockholm!

Private Banking inom Danske Bank i Sverige växer snabbt. Vi har en position som utmanare i detta segment, vilket gör att kundtillströmningen är mycket hög. Genom att kombinera den stora internationella bankens trygghet med den lilla lokala bankens engagemang, kan vi leverera en tjänst som är unik och skiljer sig från övriga aktörer.

Vi växer nu i Stockholm och söker därför en Private Banker! Som Private Banker inom Danske Bank är du kundansvarig och har ett permanent team av specialister tillgängligt för dina kunder, bestående av kapitalförvaltare, skatterådgivare samt entreprenörsservice. Du erbjuder dina kunder en kvalificerad och individuellt anpassad rådgivning baserad på en livsvarig förmögenhetsplan, som ger en helhetssyn och genomlysning av kundens samtliga ekonomiska förutsättningar, livssituation, behov och mål. Du tar hand om kundens affär i banken och koordinerar med de specialister som behövs.
 
Du ansvarar för intäkter och lönsamhet på din kundstock, kundnöjdhet samt underhåll och utveckling av kundens ekonomi är mycket viktiga ansvarsområden. Kvalitet och rätt prissättning genomsyrar det dagliga arbetet.
 
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling. 
 
Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du är social och utåtriktad och vet vad god service betyder för våra kunder. Du bör du ha tidigare erfarenhet från eget kundansvar för kunder med större förmögenhet. Du är väl insatt i hur de finansiella marknaderna fungerar och har mycket hög kännedom om placeringsprodukter. Du besitter hög kompetens även inom övriga områden som kunderna har behov av hjälp inom, såsom allmänna bankprodukter och krediter.
 
Din vilja att göra affärer är mycket stark och du samarbetar väl med dina kollegor på den egna enheten och övriga enheter inom banken. Med ditt engagemang visar du att vi har marknadens bästa erbjudande till våra kunder.
 
Du har troligtvis en civilekonomutbildning eller utbildning inom ekonomi/finans. Du har minst 3-4 års erfarenhet av att arbeta som Private Banker eller Privatrådgivare/Kapitalrådgivare med inriktning mot placeringar. Du är licensierad inom SwedSec.
 
Är du intresserad?
Vill du vara med och utveckla och bygga framtidens Private Banking? Hör gärna av dig till Acting Regional Head of Private Banking Stockholm, Christina Kennedy, på telefon 0752-48 27 53 om du har några frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2017-02-19.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.

Liknande jobb

Liknande jobb