Skattejurist till Pandox

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 januari 2017
Stängs
den 1 mars 2017
Ref:
"Skattejurist"
Kontakta
Johan Junggren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker nu för vår kund Pandox räkning en skattejurist som vill vara med på deras tillväxtresa. Har du erfarenhet av att arbeta med skatterådgivning och trivs i en roll där du får möjlighet att förmedla och dela kompetens med duktiga kollegor så är detta rollen för dig. I rollen kommer du att vara ansvarig skattejurist på bolaget och rapportera direkt till Ekonomichef. Pandox är en ledande ägare av hotellfastigheter i norra Europa med fokus på större hotell på viktiga destinationer för fritids- och affärsresenärer. Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs i din yrkesroll och ser möjligheterna med att arbeta inom en stor organisation där du har möjlighet att dela med dig av dina erfarenheter och ta del av andras.

Arbetsbeskrivning:

  • Samordna skattefrågor inom hela den internationella koncernen
  • Ansvara för skattefrågor i samband med förvärv och försäljningar samt
  • Ansvara för skattefrågor i samband med externrapportering samt bistå vid upprättande skattedeklarationer

Profilbeskrivning:

  • Juristexamen och minst 7-10 års erfarenhet av arbete med skattejuridik
  • Trygg personlighet och vana av internationella beskattning av fastigheter
  • Erfarenhet från Big 4, advokatbyrå eller motsvarande är meriterande
  • Som person är du lyhörd och pedagogisk och har rak och tydlig i din kommunikation

Om Pandox:
Pandox är en ledande ägare av hotellfastigheter i norra Europa med fokus på större hotell på viktiga destinationer för fritids- och affärsresenärer.

Pandox affärsidé
Pandox affärsidé är att – baserat på expertis inom hotellfastigheter, hotellverksamhet och affärsutveckling – aktivt äga, utveckla och hyra ut hotellfastigheter.  

Två affärssegment
Pandox hotellportfölj består av 120 hotell med över 26 000 hotellrum i tio länder. Pandox verksamhet är indelad i två segment: Fastighetsförvaltning, som består av hotellfastigheter som genom långtidskontrakt hyrs ut till marknadsledande regionala och ledande internationella hotelloperatörer, och Operatörsverksamhet, som består av hotelloperatörsverksamhet som drivs av Pandox på dess ägda hotellfastigheter.

Segmenten Fastighetsförvaltning och Operatörsverksamhet delas vidare in i fem geografiska områden: Sverige, Norge, Finland, Danmark och Internationellt. Det senare omfattar Pandox verksamhet i Belgien, Tyskland, Schweiz, Österrike, Nederländerna och Kanada.

Pandox bildades 1995 och företagets B-aktier är sedan den 18 juni 2015 noterade på Nasdaq Stockholm. För mer information se

http://www.pandox.se/sv/

Om du är intresserad av en denna position så ansök idag! Använd ”ansök-knappen” eller skicka ditt CV i Word-format till johan.junggren@financerecruitment.se och märk: Skattejurist

Liknande jobb

Liknande jobb