Driven VD sökes till Husab Service

Rekryterare
Plats
Bromma, Stockholm
Annonserat
den 2 februari 2017
Stängs
den 3 mars 2017
Kontakta
Ulla Mogard
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om tjänsten
Husab Service AB söker en VD med övergripande ansvar för utvecklingen av bolaget och den operativa verksamheten. Den långsiktiga planeringen görs tillsammans med styrelse och koncernchef.

Du kommer att ingå i ledningsgruppen för koncernen och ha chefsansvar för din verksamhet. Inriktningen är fortsatt expansiv, med flera kunder och medarbetare.

Din profil
Du har troligen en akademisk examen, och gärna erfarenhet av att bygga struktur i tillväxt. Projektledning och ledarskap värderas extra i ansökan. Du får gärna ha branscherfarenhet, men viktigast är ditt driv och engagemang.

Förtroende, kommunikation, engagemang och affärsmässighet präglar din ledarstil. Du är en utåtriktad person som utmanas av spännande kunder och engagerade medarbetare. Ditt engagemang gör avtryck, likaså din vilja att lämna goda ekonomiska resultat.

Vi erbjuder
Du har stora möjligheter att vara med och påverka bolagets och koncernens utveckling. Vi har en uttalad strategi att växa med tjugo procent per år. Du har stor glädje av att ingå i en koncern som arbetar med hela lösningar från mark, utveckling, bygg, service och förvalta egna fastigheter. Ett aktivt lärande i samspel mellan bolagen.

Om verksamheten
Husab Service är primärt inriktade mot byggservice. Det handlar framförallt om större eftermarknadsprojekt för etablerade fastighets- och byggbolag. Men kan också innefatta mindre entreprenader mot fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Bolaget ingår i HusabGruppen AB som är en bygg- och fastighetskoncern som verkar i Stockholm, med kontor i Bromma. Koncernen har fyra tydliga verksamhetsområden – bostad, bygg, service och fastigheter. De viktigaste värderingarna är kvalitet, trygghet och långsiktighet.

Ansökan
I detta uppdrag samarbetar Husab Service AB med Impact Sverige, rekryteringskonsult Ulla Mogard. Jag tar gärna emot frågor ang tjänsten på tele 070- 557 37 55.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb