Försäljningschef till konfidentiellt bolag inom byggbranschen i Göteborg

Rekryterare
Konfidentiellt bolag
Plats
Göteborg
Annonserat
den 30 januari 2017
Stängs
den 19 februari 2017
Kontakta
Daniel Ågren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Bolaget tillverkar produkter till byggindustrin och har en stark position på den svenska marknaden. Placering i Göteborg.

Som Försäljningschef rapporterar du till VD, ingår i ledningsgruppen, leder och utvecklar företagets försäljning, har eget kundansvar för nyckelkunder samt har personalansvar för en mindre säljavdelning. Du kommer att ges stor frihet i att utveckla och forma rollen samt säljavdelningens arbetssätt.

Arbetsuppgifter:

  • Skapa en god hållbar lönsamhetsutveckling
  • Utveckla, effektivicera och driva försäljningsorganisationen
  • Identifiera de viktigaste målen på kort/lång sikt
  • Upprätta budget och säljplan samt skapa rutiner och arbetssätt
  • Skapa ett framgångsrikt och starkt säljteam
  • Vara delaktig i säljrekryteringar

För att lyckas i denna roll har du troligen varit säljare/KAM/säljchef inom industri/bygg/byggmaterialbranschen, förstår komplex projektförsäljning och vad som driver affärerna. Du har haft resultatansvar, god insikt i ekonomi på bolagsnivå samt erfarenhet av förhandlingar och avtal. Meriterande är om du har haft personalansvar, erfarenhet från producerande verksamhet och inköpsfrågor. Troligen har du högskole- eller eftergymnasial utbildning.

Vi söker dig som har förmåga och intresse att med kommunikativt och situationsanpassat ledarskap coacha och utveckla medarbetarna och företaget. Du är processorienterad, strukturerad och har helhetssyn. Du har en stark vilja att ”bygga” och se resultatet, du gillar när människor växer och tar ett stort eget ansvar.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast söndagen den 19 februari. Vid frågor, kontakta Daniel Ågren 0735-19 40 50.

Liknande jobb

Liknande jobb