Fastighetsekonom till Micasa Fastigheter i Stockholm AB

Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 januari 2017
Stängs
den 1 mars 2017
Kontakta
Anette Wickholm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en positiv och serviceorienterad fastighetsekonom och gillar att arbeta mot tydliga mål? Då är tjänsten som fastighetsekonom till Micasa Fastigheter i Stockholm AB något för dig. Tjänsten som fastighetsekonom innebär en nyckelroll med många interna kontaktytor samt en stor möjlighet att påverka. Som fastighetsekonom kommer du att arbeta med övriga controllers som gemensamt ansvarar för budget- och prognosarbete, uppföljning och analys och består av fyra personer.

Du kommer ha ett nära samarbete med kollegorna på förvaltning och bygg samt vara ett expertstöd inom företaget vid investeringsanalys, hyreskalkylering och fastighetsvärdering. Vidare kommer du arbeta med uppföljning och vidareutveckling av verksamheten. Som fastighetsekonom på Micasa rapporterar du till ekonomichefen och arbetar på kontoret i Husby, Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Investeringsanalys vid ny- och ombyggnation
  • Fastighetsvärdering
  • Hyresberäkningar vid ombyggnader och omstruktureringar
  • Utveckla nyckeltalsanalyser
  • Analysera fastighetsbeståndet för att kunna stödja och utveckla verksamheten
  • Utveckling av processer, rutiner och mallar

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilingenjör, civilekonom eller motsvarande och har minst tre års erfarenhet av att ha arbetat med likvärdiga uppgifter. Du ska ha erfarenhet från fastighetsbranschen och är van att arbeta analytiskt och verksamhetsnära. Du har även mycket goda kunskaper i Excel. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du serviceorienterad och gillar att arbeta mot tydliga mål. Du har ett noggrant arbetssätt och tycker om att arbeta analytiskt. Du har en förmåga att se ekonomiska samband och lösningar på problem ur ett helhetsperspektiv. Du är trygg i dig själv och är en god kommunikatör. Du ska kunna ansvara för många olika projekt samtidigt samt snabbt kunna skifta fokus om så krävs.

Micasa erbjuder
ett omväxlande och givande arbete i ett annorlunda fastighetsbolag, ett modernt kontor med öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Micasa står inför en spännande utveckling i att planera och genomföra omfattande byggprojekt av vård- och omsorgsboenden i Stockholm de kommande åren.

I rollen som fastighetsekonom finns därmed många möjligheter att vara med och fortsätta att utveckla ekonomifunktionen, för att svara upp mot de utmaningar som kommer i och med det stora behovet av fler och bättre anpassade omsorgsfastigheter i Stockholm. Arbetsmiljön hos Micasa präglas av engagemang och ständig utveckling.

Ort: Stockholm

Om Micasa
Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett fastighetsbolag som ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB.  Bolagets huvudsakliga uppgift är att tillhandahålla välskötta, trygga och tillgängliga bostäder med rimliga hyror till stadens äldre, personer med funktionsnedsättning samt till av staden prioriterade grupper med svag ställning på bostadsmarknaden. Bolaget äger och förvaltar 123 fastigheter om drygt en miljon kvadratmeter och omsättningen är ca en miljard kronor per år.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Micasa Fastigheter i Stockholm AB med Meritmind. För mera information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anette Wickholm på 070-712 9808. Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb