Utesäljare till Järnartiklar Enocson AB

Plats
Göteborg
Annonserat
den 31 januari 2017
Stängs
den 19 februari 2017
Ref:
SE-10204
Kontakta
Suzanne Waxberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Bygg och verkstadsindustrin

Som ett led i vår nya strategi söker vi nu en utesäljare till vår verksamhet på Marieholmsgatan i Göteborg. Vi arbetar med försäljning av produkter mot proffskunder inom bygg och verkstadsindustrin och vi värdesätter att kunna erbjuda våra kunder hög service, stor kunskap och leveranssäkerhet.

Du kommer att starta en ny era på Järnartiklar. Fram till idag har all försäljning skett över disk i vår butik. Du kommer att få vara med och bygga och utveckla rollen tillsammans med säljteamet på plats i butiken.

Du arbetar självständigt med att skapa långsiktiga affärsrelationer med både befintliga och potentiella kunder i Göteborgområdet. Dina kunder består till största delen av små och medelstora företag verksamma inom framförallt fastighetsunderhåll samt bygg- och verkstadsindustrin. Du kommer att ha en egen säljbudget och rapportera till vår VD.

För att lyckas i rollen har du förmodligen erfarenhet av liknande försäljning. Meriterande är om du arbetat inom byggbranschen och om du självständigt har utvecklat affärer.

Vi erbjuder dig ett utvecklande säljarbete i ett företag med ett mycket gott rykte och där människor trivs.

Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 19 februari 2017 på www.mercuriurval.se ange ref SE-10204. Eventuella frågor besvaras av Suzanne Waxberg, 031 3335216 på Mercuri Urval.

Järnartiklar grundades 1961 och har varit i familjen Enocsons ägo sedan 1977, då Carl-Gustav Enocson övertog verksamheten. Idag drivs företaget av sonen Lars Enocsson. Järnartiklar har idag 17 anställda och omsätter cirka 46 miljoner. Företaget leverera ett brett sortiment järnartiklar till proffskunder.

Liknande jobb

Liknande jobb