Löf söker en driven HR-generalist med resultatfokus

Rekryterare
Löf
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 januari 2017
Stängs
den 27 februari 2017
Kontakta
Maria Von Sterneck
Kategori
HR / Personal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

LÖF

Arbetsbeskrivning
I rollen som HR-generalist kommer du att arbeta självständigt med HR-administration och ingå i stödverksamheten till chefer och medarbetare på Löf. Du kommer att arbeta nära HR-chefen och vara delaktig i övriga HR-relaterade arbetsuppgifter och projekt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar bland annat följande:

vara drivande i rekryteringsprocesser samt ansvara för rutiner för rekryteringsadministrationenpersonalvård genom individstöd och vägledningpersonaladministrationredaktör/samordnare av regelbok för personalrehabilitering och anpassninghålla utbildningarskapa rutiner och processer samt förbättra och effektivisera redan befintliga

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom aktuellt område samt minst två års erfarenhet från brett HR-arbete med fokus på ovan områden. Du har en mycket god administrativ förmåga, goda kunskaper Officepaketet och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Det är också meriterande om du har erfarenhet av rehabiliteringsarbete sedan tidigare. För att trivas i rollen krävs att du utmanas av att arbeta i en föränderlig miljö och har ett lösningsorienterat synsätt. Du utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och gillar att sätta struktur. Som person är du öppen, prestigelös och trygg i dig själv. Vidare är du kommunikativ har en god samarbetsförmåga och servicekänsla.

Start:
Enligt överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:
Sista ansökningsdagen är den 2017-02-27 Jurek Rekrytering & Bemanning behandlar intresseanmälningar löpande och kommer efter sista anmälningsdag presentera utvalda kandidater till Löf. Har du frågor på tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på tel.nr 073-70 771 70 alternativt via mail: maria.vonsterneck@jurek.se

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Maria Von Sterneck
maria.vonsterneck@jurek.se

Om verksamheten
Löf är ett rikstäckande försäkrings­bolag som har till huvuduppgift att försäkra de vårdgivare som finansieras av landstingen och regionerna. Våra slutkunder är de patienter som drabbats av en patientskada. Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättning till patienter som skadas i vården samt att bidra till att antalet skador i vården minskar.

Löf är ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina försäkringstagare, landstingen och regionerna. Verksamheten omsätter årligen cirka 1 miljard kronor och har en balansomslutning på cirka 10 miljarder kronor.

Vi är cirka 160 medarbetare som arbetar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet. Vår arbetsplats finns centralt på Södermalm i Stockholm.

Du kan läsa mer om Löf på www.lof.se

Nu behöver vi förstärka vår personalavdelning med en HR-medarbetare. Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb