Redovisningsekonom till Ambea

Rekryterare
Plats
Solna
Annonserat
den 1 februari 2017
Stängs
den 2 mars 2017
Kontakta
Lisa Aspsäter
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

 

accountinginternalaudit

Till Ambea söker vi nu en driven och kompetent redovisningsekonom. Du har praktisk erfarenhet av att självständigt arbeta med löpande redovisning samt bokslutsarbete, gärna från större bolag med komplex struktur.

Du är civilekonom med ca 3 års erfarenhet. Dina Excel-kunskaper är goda och du har intresse för system. Du är van och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö med höga krav, där samarbetsförmåga och prestigelöshet är nyckelord.
Rollen är placerad i Solna, ingår i en avdelning (redovisning samt koncernredovisning) om åtta personer och rapporterar till Redovisningschefen för Ambea.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

– Bolagsansvar för minst 3 bolag
– Löpande bokslutsarbete innebärande avstämningar av balanskonto, kontroll av periodiseringar samt registrering av bokföringsordrar
– Månads- och årsbokslutsrapportering
– Support mot verksamheten gällande ekonomiska frågeställningar
– Delaktighet i utveckling gällande processer, rutiner och samarbete med övriga avdelningar

Kontaktperson
Lisa Aspsäter
Rekryteringskonsult
lisa.aspsater@futurevalue.se

Om Ambea
Ambea är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Inom företagsgruppen erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Ambea har över 450 enheter och 14 000 medarbetare i Sverige och Norge. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. För mer information se www.ambea.se

Liknande jobb

Liknande jobb