Affärsutvecklande förvaltare till P&E Fastighetspartner

Plats
Linköping
Annonserat
den 1 februari 2017
Stängs
den 21 februari 2017
Kontakta
Ola Everhed
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

P&E Fastighetspartner växer och till Linköping söker bolaget nu en affärsutvecklande fastighetsförvaltare för den kommande expansionen i regionen. Bolagets styrka är dess entreprenörskap med korta beslutsvägar och upparbetade nätverk med samarbetspartners och investerare.

Om tjänsten
Som affärsutvecklande förvaltare är du ansvarig för bolagets affärsutveckling och skapande av långsiktiga relationer till samarbetspartners och investerare. För att lyckas i rollen ser vi att du har stor lokalkännedom och tidigare erfarenhet inom fastighetsförvaltning och projektutveckling. Du har haft personalansvar och du har ett driv utöver det vanliga med sinne för affärer. Du är även prestigelös, strukturerad och har viljan att aktivt bidra till kontinuerlig utveckling av fastigheterna. Är du dessutom initiativrik och självgående kan du vara den P&E Fastighetspartner söker. Placering är på företagets kontor i Linköping och resor inom Sverige förekommer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Utveckla P&E Fastighetspartner i regionen genom uppsökande kontakt med potentiella förvaltningsobjekt.
 • Ansvara för affärsplan, budget, prognos, uppföljning av utfall och resultat samt rapportering av fastighetsportföljen.
 • Maximera driftnetto och värdeutveckling för fastighetsbeståndet.
 • Arbeta med uthyrning av lokaler och hyresförhandlingar.
 • Proaktivt arbeta för att söka nya potentiella utvecklingsfastigheter.
 • Optimera fastigheternas ekonomiska- och tekniska förvaltning, drift, underhåll samt skötsel.
 • Ta en aktiv och ledande roll i lokalanpassningar, ombyggnationer, förädlingsprojekt och kommande investeringar.
 • Upphandling av externa entreprenörer vid utvecklingsprojekt.
 • Ansvara för löpande kontakter med externa samarbetspartners och hyresgäster.

Kvalifikationer och önskad kompetens

 • Relevant akademisk utbildning såsom civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning på bygg/fastighet eller motsvarande.
 • Minst 10 års erfarenhet av fastighetsförvaltning och/eller projektutveckling.
 • Stort kontaktnät inom fastighetsbranschen i Linköping är meriterande.
 • Engagemang, social kompetens och affärsmässighet är nyckelord för att lyckas i rollen.

Din ansökan
Ta chansen att söka dig till ett expansivt bolag som genomför intressanta projekt! Välkommen med din ansökan via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed (070-790 01 06) eller researcher Johan Magnusson (072-248 65 31) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt dock senast 21 februari.

Om P&E Fastighetspartner
P&E Fastighetspartner förvaltar och utvecklar fastigheter i nära samarbete med våra uppdragsgivare, för att ge trygghet, hållbarhet och ett värdeskapande på lång sikt för alla parter. Långsiktighet och affärsmässighet präglar alla våra beslut och det vi gör. Vi har en särskild lyhördhet för våra kunders behov, tankar och idéer, men också för samhällsutvecklingen i stort. Vi är enkla att nå, är nära, personliga och samarbetar rakt och enkelt med våra samarbetspartners och övriga intressenter.

Vi förvaltar ca 800 000 kvm i Kalmar, Linköping och Stockholm inom bostads-, handels- och kontorssegmentet. P&E Fastighetspartner samarbetspartners är Svea Fastigheter, ALMA, Rikshem och Ingbritt och Arne Lundbergs Forskningsstiftelse med flera.

Läs mer på poefastighetspartner.se