Affärsinriktad CFO till Gaia

Rekryterare
Plats
Norrköping
Annonserat
den 1 februari 2017
Stängs
den 21 februari 2017
Kontakta
Mikael Jacobsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi söker dig som vill vara med på vår utvecklingsresa! Du kommer in i ett bolag med ambitionen att expandera och utveckla nya affärsområden och kunderbjudanden. Därför förstärker vi nu vår organisation med en affärsinriktad CFO.

Som CFO ansvarar du för vår ekonomifunktion och dess utveckling. Du ingår i Gaias ledningsgrupp och kommer att ha stort inflytande över företagets framtida utveckling. Rollen innebär att i nära samarbete med företagets ledning ansvara för det löpande arbetet samt utvecklingen av våra rutiner för ekonomisk styrning, effektivitet och kontroll. Ansvaret innefattar naturligtvis också budget, prognoser, redovisning, internkontroll, skatter, årsbokslut m.m.

I takt med att Gaia växer och utökar sitt produktutbud kommer du att vara delaktig i arbetet att bygga upp en ny strategi för affärer, prismodeller, framtagning av nya nyckeltal m.m. Dessutom står Gaia inför en större uppgradering av hela ekonomisystemsmiljön i närtid, vilket är ett projekt som du kommer att vara delaktig i vad gäller val av affärssystem och implementering av detta.

CFO är en roll som innebär ett stort inflytande för dig som vill arbeta affärsnära i ett expansivt företag som uppmuntrar innovation och engagemang.

Din profil
Vi söker dig som är en affärsinriktad ekonom med intresse för utveckling och lönsamhet. Vi tror att du har ett antal års erfarenhet av att arbeta med ekonomi, affärer och business management. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat på ett företag som säljer paketerade tjänster.

Som person är du en innovativ problemlösare med förmågan att se konsekvenser av beslut. Du är driven, samarbetsinriktad och trygg i dig själv och i din roll som ekonom. Du förstår vad som skapar en god affär, hur en sådan finansieras och vad som skapar lönsamhet.

Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom för tjänsten lämpligt område såsom ekonomi, business management, industriell ekonomi eller liknande. Du behärskar det svenska språket obehindrat i tal och skrift och kan även kommunicera på engelska i tal och skrift.   

För att trivas hos oss måste du ha viljan att arbeta i ett företag som befinner sig i en utvecklingsfas, vara med och bygga upp strukturer och strategier tillsammans med engagerade medarbetare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Mer information
I denna rekrytering samarbetar vi med AS&B Rekrytering och Ledarutveckling AB. För mer information kan du kontakta rekryteringskonsult Emelie Törnvall 070-618 11 58 eller Mikael Jacobsson på 072-513 06 90.
Ansök senast den 21 februari 2017.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Gaia är konsultbolaget som kan erbjuda allt från en digitalbyrå till det nästa inom Internet of Things, Avancerad analys och kundanpassade system. På Gaia jobbar 60 Gaianer, varav cirka hälften jobbar med system- och webbutveckling. Våra kunder anlitar oss med ett löfte om högsta kvalité och engagerade medarbetare. För att leva upp till våra kunders högt ställda förväntningar krävs marknadens bästa medarbetare, det vet vi och det är därför vi gör allt för att vara marknadens mest attraktiva arbetsgivare! På Gaia jobbar vi tillsammans och har en härlig teamkänsla. Varje morgon samlas alla för frukost och finns det något att fira så gör vi det, gärna tillsammans med kunderna.

Gaia finns både i Linköping och Norrköping i nya fräscha lokaler som uppmanar till kreativitet!

Liknande jobb

Liknande jobb