Rådgivare till Pensiono.se

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 februari 2017
Stängs
den 3 mars 2017
Kontakta
Esra Yucel
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

För att möta den ökande efterfrågan på rådgivning inom pensionsförsäkringar söker vi fler Rådgivare.

I rollen som rådgivare inom pensionslösningar och i ditt arbete med förvaltning av pensionskapital får du en unik möjlighet att vara med och utveckla ett framgångsrikt företag till nästa nivå och ytterligare stärka Pensionos position på marknaden. Du är del i ett team av kompetenta kollegor i en högpresterande och serviceinriktad miljö där du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för att bygga upp och ge kvalitativ service till din kundportfölj. Du bör således tycka om att arbeta i en dynamisk kultur i ett tillväxtföretag med mycket höga ambitioner och en uppskattad, flerfaldigt prisbelönt och efterfrågad produkt.

Vi erbjuder
Kundtillströmningen via Pensiono.se är mycket stor. För Pensiono är det personliga anslaget viktigt och i ditt arbete ligger därvid proaktiv kontakt med de personer som via hemsidan anmält sitt intresse för kring tjänsten. Detta ställer krav på din förmåga att kommunicera och ge service till personer med en hög nivå på sin kunskap inom pensionsförsäkringar. Pensiono.se har antagligen branschens kunnigaste kunder och vi erbjuder en stimulerande vardag där du får möjlighet att arbeta som rådgivare i ordets rätta mening tillsammans med en unik webbaserad plattform och hela branschens utbud av lösningar. Dina arbetsuppgifter innebär att via vår webplattform som grund genomföra rådgivning i personliga möten där ni antingen träffas fysiskt på något av våra kontor eller genomför mötet via telefon med vår webblösning som stöd för både dig och kunden.

Grunden i vår rådgivning är att vi rekommenderar de lösningar vi själva köper. Detta kan låta självklart, men är det som våra rådgivare brukar nämna som den störta fördelen med att jobba på Pensiono.se För att lyckas i rollen bör du vara genuint intresserad av människor, av att skapa värdeskapande lösningar för kunderna och att vara del i komplexa diskussioner kring sparande med kunderna. Tillsammans med dina kollegor trivs du med vara del i en trivsam och visionär arbetsplats där det är hög arbetsmoral och nära till skratt.

Kvalifikationer
Eftergymnasial utbildning inom företrädesvis ekonomi/finans

Minst 3 års arbetslivserfarenhet av försäkringsrådgivning från bank, försäkringsbolag eller försäkringsmäklare

Mycket god kunskap inom pensionsförsäkring (IFU eller liknande certifiering är starkt meriterande)

Egenskaper
Affärsmässig
Driven – initiativtagande
Utåtriktad med genuint intresse för människor
Konsultativ och lyhörd
Förtroendeskapande

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Esra Yucel, 0735-21 65 02.  Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast. Urval sker löpande. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Om Pensiono.se
Pensiono.se grundades 2011 med utgångspunkten att många svenskar betalar onödigt höga försäkringsavgifter. Vision var att med en webbaserad tjänst kunna hjälpa kunderna att jämföra avgifter och villkor i sina pensionsförsäkringar med övriga pensionsbolag och på så vis möjliggöra en sänkning av avgifterna. Idag är Pensiono i snabb tillväxt med en stor kundtillströmning via Pensiono.se och Sveriges ledande jämförelsetjänst av pensionsbolag. Företaget har vunnit ett flertal priser och bearbetar hela landet från kontoren i Västerås och Stockholm. (bedriver sin verksamhet via Pensiono.se samt via kontor i Västerås och Stockholm. Läs mer på www.pensiono.se

Liknande jobb

Liknande jobb