Handläggare inom Bilfinansiering

Rekryterare
Plats
Stockholm (City)
Annonserat
den 1 februari 2017
Stängs
den 3 mars 2017
Kontakta
Linda Marcus
Anställningsform
Vikariat
Arbetstid
Heltid

SW söker för kunds räkning två serviceinriktade handläggare. Vår kund är en division i en stor bankkoncern som arbetar med billeasing mot företagskunder och är marknadens största finansiär av fordon. Koncernen har drygt 700 medarbetare varav ca 40 personer i denna division och har kontor i centrala Stockholm.

Tjänstebeskrivning
Vi söker nu två nya medarbetare till Kundsupportavdelningen(Customer Driver Support). I din roll kommer du att supporta företagskunder och hantera ärenden som gäller den operationella billeasingen, både via mail och telefon. Teamet består av tio medarbetare och stämningen i arbetsgruppen präglas av positivitet, högt i tak och prestigelöshet. Du kommer bland annat att arbeta med:

- Uppstart och kontroll av finansieringsavtal
- Adminisitration kring förarbyten
- Beräkning av leasingofferter
- Hantering av drivmedelskort
- Offerter och förlängningar
- Vara kundansvarig för ett antal mindre kunder
- Besvara frågor kring försäkringar, avtal, överlåtelser av bilar samt övrig administration

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som vill arbeta i en administrativ roll med många kontaktytor, både internt och mot kunder. Du har ett stort intresse för att leverera god service och har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av service och administration och det är meriterande om du har ett intresse för bilar och fordonsbranschen.

Övrigt
Tjänsterna är två föräldravikariat på 6 respektive 12 månader med anställning hos konsultbolaget SW. Startdatum är april 2017 och för rätt person finns möjligheter till förlängning hos kund. Välkommen med din ansökan, då urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus, 08-407 55 51.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Liknande jobb

Liknande jobb