Chef till Kundservice i HSB Norr

Rekryterare
Plats
Norrbottens län, Västerbottens län, Luleå, Umeå
Annonserat
den 3 februari 2017
Stängs
den 5 mars 2017
Ref:
1094087
Kontakta
Inger Sundgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Kundservice HSB Norr har till uppgift att tillgodose den enskilda kunden/medlemmens – dvs. privatpersonens behov inom ramen för vårt åtagande. I dessa ärenden förekommer även kontakter med banker, mäklare och myndigheter i varierande utsträckning. Avdelningen ansvarar också för de frågor som är relaterade till privatpersonens lägenhetsadministration men som i vissa fall beställs av den juridiska personen (bostadsrättsföreningen eller fastighetsägaren). Kundservice HSB Norr är geografiskt fördelad på 9 orter från Umeå till Kiruna.

Vill du vara med och bidra till vår framtida utveckling?
Nu befinner vi oss i ett spännande skede och söker en Chef till Kundservice i HSB Norr.

Arbetsbeskrivning
Som Chef för vår Kundservice har du det övergripande ansvaret för att produktionen på kundservice fungerar enligt uppsatta servicenivåer, rutiner och processer samt att medarbetarna trivs, utvecklas och uppnår sina mål.

Ansvaret besår av
•Personalansvar för Kundserviceavdelningen (bemanning, rekrytering, schema- semesterplanering, kompetensutveckling, medarbetarsamtal, lönesamtal mm) Kundservice har idag 22 medarbetare.
•Leda och planera arbetet inom avdelningen
•Ansvara för framtagande och uppföljning av avdelningens verksamhetsplan och budget
•Kostnadsbudgetansvar, säkra fakturering på intäkter utöver avtal
•Driva och medverka i projekt inom ansvarsområdet, företaget och nationellt
•Utveckla arbetssätt och rutiner i verksamheten för att öka effektiviteten, förbättra arbetsmiljö och kundnytta

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att arbeta målstyrt och resultatinriktat med kunden i fokus. Du leder och utvecklar medarbetarna mot gemensamma mål. Du har god förmåga att skapa teamkänsla, trivsel och effektivitet bland dina medarbetare. Vidare är du en bra administratör som har förståelse för ekonomi och personalplanering. Vi lägger stor vikt av tidigare erfarenhet inom kundservicemottagande och ledarskap.

Stationeringsort är Luleå eller Umeå med kontinuerligt resande inom Norrbotten och Västerbotten.

Kontaktperson/Ansökan
Upplysningar om tjänsten lämnas av Mats Rönnqvist Affärsområdeschef för Administrativ förvaltning 070-618 48 33

Varmt välkommen med din ansökan via www.experis.se Jobid: 1094087
Urvalet kommer att ske löpande så vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men tjänsten kommer inte att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du ytterligare frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Inger Sundgren, Experis AB, tel: 070-3774891, inger.sundgren@se.experis.com

HSB Norr är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas. Det kallar vi ofta för ”Det goda boendet”. HSB är ett starkt varumärke och Sveriges största bostadskooperation. Vi står på tre ben: Nyproduktion, förvaltning och medlemskap. Vårt uppdrag är att tillhandahålla bostäder till våra medlemmar. Läs mer på hsb.se/norr