Business Controller till NORMA Group

Rekryterare
Plats
Aderstorp
Annonserat
den 3 februari 2017
Stängs
den 26 februari 2017
Ref:
2017/2
Kontakta
Karin Lood
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du göra karriär i en internationell koncern med starkt utvecklingsfokus? NORMA Sweden söker en business controller till huvudkontoret i Anderstorp.

NORMA Sweden ingår i den globala koncernen NORMA Group som är en ledande leverantör av klamrar och kopplingslösningar. Våra kunder finns inom en rad olika segment som automotive, aerospace, medicinteknik och övrig industri. Vårt svenska huvudkontor med tillverkning och ett hundratal medarbetare finns i Anderstorp. Som en del av en världsomspännande och välstrukturerad koncern kan vi erbjuda stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en internationell miljö. Vi är också mycket stolta över vår lokala företagskultur som kännetecknas av en positiv atmosfär samt småländsk ordning och reda.

Som business controller ansvarar du för den finansiella styrningen av vår produktionsenhet i Anderstorp. Din huvuduppgift är att tydliggöra och utveckla våra affärer i nära dialog med företagsledningen. Du skapar förutsättningarna för effektivt beslutsfattande och är en strategisk resurs som bistår våra olika affärssegment med underlag och analyser. Du har en självständig roll där du förväntas initiera och implementera processer i nära dialog med företagsledningen – rapportering sker direkt till vår VD.

Vi söker dig som är en skicklig analytiker och som är mycket väl insatt i ekonomistyrning och produktkalkyler. Du har några års erfarenhet av en liknande tjänst inom tillverkningsindustrin och har relevant högskoleexamen. Du är en handlingskraftig person som är van att driva egna projekt och känner dig trygg i en beslutsfattande roll. Eftersom vi verkar i en global affärskontext med höga krav på flexibilitet är det viktigt att du trivs med förändringar och har kort ställtid. Du kan Office-paketet och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vår verksamhet kännetecknas av professionalism och prestigelöshet som skapar grunden för effektiva processer och personlig utveckling. Om du gillar möjligheten att växa med utmaningarna i en stor, tillverkande koncern så är det här chansen som du har väntat på. Välkommen att ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss!

Anställningsform:  Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning:  Heltid
Tillträde snarast:  Löneform
Fast månadslön
Antal lediga befattningar:  1
Sysselsättningsgrad:  100%
Ort:  Aderstorp
Län:  Jönköpings län
Land:  Sverige
Referensnummer:  2017/2
Kontakt​
-  Karin Lood, 076-6260545

Sista ansökningsdag:  2017-02-26