Junior Transaktionsrådgivare / Fastighetsanalytiker till Angermann Sweden

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 februari 2017
Stängs
den 25 februari 2017
Kontakta
Ola Everhed
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Angermanns svenska verksamhet expanderar och nu söker bolaget en ambitiös Transaktionsrådgivare / Fastighetsanalytiker med passion för fastigheter och affärer.

Om tjänsten
I rollen som Transaktionsrådgivare / Fastighetsanalytiker på Angermann Sweden blir du en nyckelkompetens inom transaktionsteamet. Du kommer att arbeta med analyser, marknadsföring och försäljning av kommersiella fastigheter.

Du kommer till en början att arbeta i en assisterande roll för att inom kort utvecklas och växa in rollen. Du får helhetsansvar från initial strategisk rådgivning till genomförd transaktion i samband med köp- och säljrådgivningsuppdrag. Du har en koordinerande roll inom teamet och ansvarar bland annat för analys, sammanställning av pitch- och säljmaterial. Rådgivningen fokuseras framförallt på segmenten kommersiella, samhälls-, handels- och utvecklingsfastigheter. Bolaget har arbetat med rådgivningsuppdrag åt bl.a. Skanska Fastigheter AB, Midroc Property Development och Gedo Real Estate International Gmbh.

Transaktionsteamet består av fem medarbetare och bolagets placering är i en av Hötorgsskraporna i Stockholm. Rekryterande chef är Claes Virgin, Parter och VD för Angermann Sweden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Genomföra marknads-, finansiella och strategiska analyser inför nya uppdrag och kundrelationer
 • Utveckla och fördjupa kontakter med samarbetspartners och fastighetsägare
 • Identifiera potentiella affärsmöjligheter och boka möten
 • Delansvar för Angermanns rådgivning i samband med köp- och säljrådgivningsuppdrag
 • Utveckla och underhålla analysmodeller
 • Samverka med seniora medarbetare för att möjliggöra helhetsperspektiv i bolagets rådgivning gentemot våra uppdragsgivare

Kvalifikationer och önskad kompetens

 • Civilekonom och/eller Civilingenjör, gärna med inriktning mot fastighetsekonomi och/eller finansiell ekonomi
 • Minst två års kvalificerad transaktionserfarenhet inom fastigheter
 • Nätverk och kontakter inför framtida uppdrag är meriterande
 • Mycket goda kunskaper i MS Officepaketet
 • För att trivas i rollen bör du vara noggrann, analytisk, social, professionell och uppskatta att arbeta i team

Din ansökan
Ta nästa kliv i karriären och sök dig till Angermann Sweden som expanderar! Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed (tel. 070-

790 01 06) eller Researcher Johan Magnusson (tel. 072-248 6531) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 februari 2017.

Om Angermann
Angermann är idag med sina 200 anställda en oberoende aktör på den internationella marknaden för fastighetsrådgivning. I Sverige har Angermann valt att etablera sig tillsammans med en grupp erfarna svenska delägare. Med det tyska moderbolaget i ryggen har vi den stora firmans muskler – men är samtidigt flexibla och våra ansvariga partners arbetar alltid nära vår uppdragsgivare.

Läs mer på Angermannsweden.com

Angermann Group grundades 1953 i Hamburg, Tyskland av Horst F. G. Angermann. Bolaget utvecklades snabbt och har under åren breddat sitt utbud av tjänster. I slutet av 1980-talet överlämnades bolaget till sonen Torsten Angermann som leder bolaget än idag. Angermann Group är ett holdingbolag som idag omfattar ett tiotal företag med huvudinriktning inom fastighetsrådgivning, M&A och finansrelaterade tjänster. Besök Angermanns tyska hemsida: Angermann.de

Liknande jobb

Liknande jobb