Projektchef till Rantzows Sport AB

Plats
Ängelholm
Annonserat
den 3 februari 2017
Stängs
den 26 februari 2017
Ref:
SE-11774
Kontakta
Leif Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Viktig roll till företagsledningen

Din uppgift blir att organisera, bygga och leda vår gemensamma projektavdelning. Projektavdelningen kommer att ansvara för alla projekt från kontrakt till slutbesiktning och efterföljande service där detta avtalats. Projekten är i tid som regel mellan 4–12 veckor. Viktiga delar i uppdraget är att skapa bra gemensamma arbetsprocesser, implementera affärsmässiga gränssnitt gentemot försäljning och effektivisera vårt sätt att genomföra projekten samt ytterligare öka kundvärdet genom fler serviceåtaganden. En annan viktig del är kompetensutveckling och bemanning av din egen organisation bestående av ett 40-tal personer som kommer från båda organisationerna. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Vi söker dig som har adekvat högskoleexamen inom bygg, VoV eller liknande. Du har flera års erfarenhet från arbete med projekt och projektstyrning. Du har även erfarenhet från att utveckla processer i projektarbete och kopplingar till affär och resultat. Du är väl insatt i ABT, entreprenadjuridik och arbetsmiljö samt vet att projektadministration är viktigt. Du har en coachande ledarstil och gillar att se människor växa. Du är lösningsorienterad, har civilkurage och vågar ta beslut då delar i underlag saknas.

Vi erbjuder dig en av Sveriges mest spännande Projektchefsroller, ett unikt uppdrag där du får skapa en organisation utifrån två mycket framgångsrika företag och som genom din entreprenörsanda kommer att bli än framgångsrikare. Du kommer också att ha en viktig roll i den affärsmässiga utvecklingen av företaget. Vill du vara med på resan?

Välkommen med din ansökan på www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-11774). Vi vill ha denna senast 26 februari. Eventuella frågor besvaras av Leif Andersson på 035-135537.För mer information se även www.rantzows.com och www.unisport.com.

Unisport Scandinavia AB och Rantzows Sport AB är Sveriges ledande leverantörer av konstgräs, sportgolv, sporthallsinredningar, sportutrustning, etc. I Sverige har vi verksamheter i Ängelholm, Landskrona, Stockholm, Göteborg, Kalmar och Ånge. Vi är totalt ca 100 anställda i Sverige.

Vi ingår i företagsgruppen Unisport-Saltex som har motsvarande verksamheter i Danmark, Finland, Norge, Polen Lettland, Nederländerna och Skottland.

Liknande jobb

Liknande jobb