Sales Technician till Habasit

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 februari 2017
Stängs
den 5 mars 2017
Ref:
930
Kontakta
Lovisa Mankert
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som Technical Sales kommer du ansvara för att driva försäljningen på regionen, primärt mot OEM och större slutförbrukare. Detta sker genom en lösningsorienterad försäljning som ställer krav på en god teknisk förståelse av kundens processer och att kunna leverera anpassade tekniska lösningar.

I rollen som Technical Sales kommer du arbeta självständigt mot befintliga och nya kunder för att stärka Habasits position som leverantör och generera nya affärer. Du ansvarar för hela säljprocessen, från prospektering, säljdialog och offert till uppföljning. Självklart har du Habasits interna funktioner såsom kundservice, teknisk support och central serviceorganisation till din hjälp.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av försäljning mot industrin, gärna lösningsorienterad teknisk försäljning. Erfarenhet från arbete med drivremmar och transportband är meriterande men vi ser gärna sökande som arbetat inom exempelvis livsmedelsbranschen alternativt med processteknik och automation. Teknisk utbildning är meriterande men inget krav, men det är viktigt att du har ett stort teknikintresse. Eftersom Habasit är ett internationellt företag krävs att du uttrycker dig professionellt i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Erfarenhet från Navision och/eller SAP är meriterande.

Som person behöver du trivas med att bygga långsiktiga relationer genom att förstå kunderna och deras verksamheter. Med stort engagemang drivs du av teknisk försäljning, gillar utmaningar och att verka i en omväxlande miljö där du dagligen möter kunder.

Habasit erbjuder en spännande roll på ett framgångsrikt företag med goda utvecklingsmöjligheter där du kommer få arbeta med en bred produktportfölj i nära samarbetet med kunder och kollegor.

Ansökan
Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast då vi arbetar med löpande urval, via www.sellsource.se. Frågor besvaras av Lovisa Mankert, 0707 – 46 44 17, lmankert@sellsource.se eller Marcus Wigren, 0704 – 46 44 01, mwigren@sellsource.se.

Företagspresentation
Habasit, med säte i Schweiz, grundades 1946 och är världens ledande producent av transportband och drivremmar. Genom strategiska företagsförvärv och egen utveckling har produktutbudet under senare tid breddats till ett unikt totalerbjudande av drivrems- och transportbandslösningar. Habasit är verksamma inom flertalet olika industrier såsom livsmedel, automation, trä- papper- och verkstadsindustri m.m. Läs mer på www.habasit.se

Liknande jobb

Liknande jobb