Resultatdriven Business Controller till tjänsteföretag i förändring

Rekryterare
Plats
Stockholm/Solna
Annonserat
den 6 februari 2017
Stängs
den 21 februari 2017
Kontakta
Lou Sjöholm Mineur
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

För kunds räkning söker vi en driven och resultatinriktad Senior Business Controller. Vi söker dig som trivs i en miljö som präglas av tillväxt och högt tempo. Vår kund, ett bolag med miljardomsättning, genomför nu en stor förändring i arbetssätt och resultatuppföljning. Som Senior Business Controller får du en nyckelposition i detta arbete. Fokus för rollen är att tillsammans med ledningen sjösätta den nya kulturen enligt den strategiska planen. Som Senior Business Controller kommer du att ingå in en grupp om 8 personer och rapporterar till Head of Business Control. Du kommer att ansvara för ett eget affärsområde och ansvara för dess uppföljning, budget, prognos samt lednings- och styrelserapportering. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret i Solna.

Framgångsfaktorer
Vi söker dig som har en akademisk examen i kombination med gedigen erfarenhet av liknande roll. Erfarenhet från konsultföretag ser vi som meriterande. Du har ett starkt driv, en affärsinriktad framtoning samt en tydlig vilja att förändra. Avgörande är också att du har förmåga att snabbt tillgodogöra dig ny kunskap och information. För att bli framgångsrik i rollen behöver du också kunna förklara ekonomi och nyckeltal på ett tydligt och pedagogiskt sätt.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta oss enligt nedan!

Ansökan
För denna tjänst ansvarar SJR för rekryteringsprocessen. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig ansöka snarast. Du söker tjänster via www.sjr.se.
Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Lou Sjöholm Mineur 0766-47 16 17.
Välkommen med din ansökan!

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb