Försäljnings/Marknadschef till Mårdskog & Lindkvist

Plats
Jönköping
Annonserat
den 6 februari 2017
Stängs
den 26 februari 2017
Kontakta
Anders Roman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vår nuvarande Försäljnings/Marknadschef går nu i pension varför vi söker hans efterträdare.

Vi söker dig som vill satsa på en framtid med oss. Foodservice eller måltidsbranschen är snabb och rörlig och affärerna genomförs både med kortsiktigt och långsiktigt perspektiv. En viktig egenskap är därför att du arbetat med försäljning och marknadsfrågor i en ledande ställning för snabbrörliga produkter.

Som Försäljnings/Marknadschef förväntas du kunna driva organisationen till 100%. Det finns en väl fungerande organisation varför tjänsten är en kombinerad roll av Försäljnings/Marknadschef. Visionen är att på sikt kunna bli mindre operativ och mer ledande av den långsiktiga utvecklingen.

Du har ett team med på 10 utesäljare och 18 innesäljare varav 13 är direktrapporterande till dig. I rollen som försäljningschef är du ytters ansvarig för försäljningsbudget, kund- och leverantörsavtal. Du ansvarar för uppföljning av marknadsprogrammet, utvecklingen på distrikten, säljkonferenser och utbildning.

Du ska ha sinne för hur en bransch med snabbrörliga produkter integrerar i olika led och på ett dynamiskt sätt och med känsla kunna se trender och utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med ditt team skapar du marknadsstrategier med affärsmässighet. Som ansvarig för marknaden förväntas att du aktivt och med entusiasm marknadsför och säljer in affärsidéer även internt i företaget. Du är ansvarig för produktchefer och koordinator och att driva och utveckla vårt marknadsprogram Goda Sidorna mot såväl kunder som leverantörer och internt i företaget.

I tjänsten ingår huvudansvaret för vår årliga mäss Goda Smaker vilken är en av branschens absolut bästa. Vidare ingår kontakter med leverantörer, reklambyråer och branschorganisationer samt planering och genomförande av kundevent.

Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp och tjänsten rapporterar direkt till företagets VD.

För mer information kontakta gärna Anders Roman, Acconia Executive, 036-770 15 12.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, dock är sista ansökningsdagen 2017-02-26

För mer information om denna tjänsten kontaktar du: Anders Roman, 036-389000

Om företaget
Mårdskog & Lindkvist är en ledande regional fullsortimentsgrossist och helhetsleverantör till den kommersiella Foodservicemarknaden i Småland, Blekinge, Halland, Västergötland, Östergötland, Sörmland och delar av Mälardalen. Från våra lokala kontor och lager i Jönköping, Norrköping och Kalmar servar vi kunder i stora delar av södra Sverige. Vi är kända för att ha ett stort engagemang och viljan att göra det där lilla extra för våra kunder. Vi är duktiga på vad marknaden efterfrågar och har en effektiv logistik. Vi lever efter devisen alltid nära till hands.

Vi pratar gärna om närproducerat och närlevererat, två begrepp som ligger rätt i tiden

Mårdskog & Lindkvist har 160 medarbetare och omsätter 700MSEK

Liknande jobb

Liknande jobb