Verksamhetsutvecklare till Prifloat i Solna eller Falun

Rekryterare
Plats
Solna eller Falun
Annonserat
den 7 februari 2017
Stängs
den 9 mars 2017
Ref:
1098359
Kontakta
Thomas Andersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Prifloat behöver förstärka organisationen med en erfaren verksamhetsutvecklare/förändringsledare som ska ansvara för och vara delaktig i Prifloats kundleveranser. Uppgiften kommer främst att bestå i att, med hjälp av mätresultat, identifiera förbättringsåtgärder och att aktivt stödja våra kunder i deras verksamhetsutveckling. En stor del av tiden kommer att läggas på olika uppdrag med Trafikverket som beställare. Genomförande av uppdrag sker antingen i team tillsammans med kollegor eller självständigt.

Placeringsort kan vara både Solna och Falun då vi har kontor på båda orterna. I tjänsten ingår resor inom Sverige.

Läs mer om Prifloat och vårt arbetssätt via www.prifloat.se

Rekryteringen genomförs i samarbete med Experis.

Vem är du?
Din bakgrund:
• Du har relevant högskole- eller universitetsexamen eller motsvarande. Du har mer än 5 års erfarenhet från att leda verksamhetsförändringar som du har drivit framgångsrikt med dokumenterat resultat.
• Du är van att arbeta med etablerade och strukturerade metoder inom förändringsledning samtidigt som du skapar kundnytta och praktiska resultat.
• Du har erfarenhet av att skriva analyserande texter i rapportform.
• Du har erfarenhet av att facilitera och genomföra workshops.
• Det är meriterande om du har en bakgrund inom fastighets- och byggsektorn då många av våra kunder finns här. Även kännedom om BIM-metodiken är meriterande.

Dina kännetecken:
• Som person utstrålar du trygghet, har ett konsultativt förhållningssätt med en coachande och lyhörd framtoning. Du är kundfokuserad och har drivkraften att skapa kundnytta i uppdragen.
• Du har god samarbetsförmåga och är en naturlig lagspelare. Det är viktigt att du fungerar väl i samarbete med andra och är kapabel att få saker att hända likväl som att stödja och samarbeta med kunder och kollegor.
• Du har mycket god kommunikativ förmåga i skrift och har förmågan att förklara komplexa samband på ett enkelt sätt. Du är även analytisk med förmågan att se både helheten och detaljer.
• Du har lätt för att engagera andra och skapa ett kreativt samtals- och utvecklingsklimat vid ledning av både stora och mindre grupper i förbättrings- och förändringsarbeten.

Kontaktperson
Ansök via experis.se på annonsnummer:1098359. För mer information kontakta gärna Experis rekryteringskonsult Thomas Andersson på 070-276 99 53 eller thomas.andersson@se.experis.com
Urval kan ske löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Prifloat är ett konsultbolag med kompetens inom processmätning, analys, verksamhetsutveckling och förändringsledning. Vi hjälper våra kunder att förbättra och effektivisera deras verksamhetsprocesser genom att skapa mätbarhet, synliggöra förbättringsområden och leda dem i förbättringsarbetet. Några av våra kunder är Trafikverket, NCC, Locum, Fiskarhedenvillan, Vasakronan och Swedavia. Prifloat som arbetsplats kännetecknas av stort fokus på kundnytta, hög kompetens, högt tempo, stark utveckling och arbetsglädje. Vi utvecklas genom att kontinuerligt utmana oss själva, både som individer och i grupp. Vi har insikten att ett väl fungerande lag, som skall leverera höga kundvärden, baseras på att varje medarbetare mår bra och drivs av glädje. Det skall vara kul och utvecklande att jobba på Prifloat och det skall vara kul och utvecklande att göra affärer med oss. Vi skall upplevas som en engagerad partner som har en aktiv roll i våra kunders verksamhetsutveckling.