Kommunikativ Produktionscontroller till Autotube!

Rekryterare
Plats
Varberg och Ulricehamn
Annonserat
den 7 februari 2017
Stängs
den 20 februari 2017
Kontakta
Karin Fors
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Autotube växer och söker en Controller som vill arbeta i en verksamhetsnära roll!

Vad innebär rollen?
I den här helt nya rollen som Produktionscontroller erbjuds du att tillsammans med oss arbeta i en internationell organisation och med en stor kontaktyta internt. Du har tät dialog med medarbetare och produktionschefer på bolagets två fabriker i Ulricehamn och Varberg. Du ansvarar för Controllingarbetet på båda orterna. Som del av en organisation med korta beslutsvägar har du i din roll möjlighet att påverka, utveckla och driva arbetet och verksamheten framåt. Du rapporterar till ekonomichefen.

Arbetsuppgifterna omfattar följande:

  • att driva kalkylarbetet  
  • budget
  • uppföljning
  • analys
  • diverse rapporter
  • statistik
  • att stötta ekonomiavdelningen

Du har god möjlighet att arbeta med utgångspunkt på fabriken i Ulricehamn eller i Varberg beroende på vad som passar din situation. Resor mellan orterna ingår i tjänsten.

Vem söker vi?
Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi samt framför allt några års erfarenhet av produktkalkylering vilket du gärna fortsätter utvecklas inom. Mycket meriterande är erfarenhet från tillverkningsindustri. Fortsättningsvis är av vikt att du är trygg i engelska i tal och skrift och att du ligger på en mycket god nivå i ditt Excelanvändande. Vana av SAP är ett plus.    

Som person trivs du i en roll med många kontakter. Med din goda kommunikationsförmåga som grund har du en fallenhet att samla in information du behöver genom att ställa rätt frågor till organisationen. Du är även initiativtagande och driver självständigt ditt arbete framåt. Vidare är du analytisk och strukturerad.     

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan idag, dock senast 20/2 2017. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Fors på 031-333 54 75. Varmt välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Autotube AB är en av världens ledande tillverkare av rör för transport av media såsom olja, bränsle, kylvätska och luft till fordonsindustrin. Autotube ingår i MGI Coutier, en global koncern med 40 fabriker fördelade på 20 länder med ca 8 000 medarbetare.

Liknande jobb

Liknande jobb