Managementkonsult till LTU Business - norra Sveriges största affärsutvecklingsbolag

Rekryterare
Plats
Skellefteå alt. Luleå
Annonserat
den 9 februari 2017
Stängs
den 11 mars 2017
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Luleå / Skellefteå - Vi söker passionerade människor som gillar att driva förändring, möta utmaningar och vill optimera våra kunders innovationsförmåga.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Managementkonsult arbetar du tillsammans med våra partners och kunder för att driva förändring, möta utmaningar och optimera deras innovationsförmåga. Du kommer att genomföra marknadsanalyser, leda affärsmodellering och andra innovationsrådgivande insatser. Detta gör du i team tillsammans med dina kollegor där ni stimulerar varandra till stordåd. 

Du utgår från vårt kontor på Luleå Science Park eller Skellefteå Campus och kommer att arbeta med uppdrag från både Luleå tekniska universitet (LTU), Europeiska kommissionen samt våra affärspartners och industrikunder i hela Europa. Våra uppdrag innebär därför en mix av resor inom närområdet, samt till spännande platser i hela Europa. Därför är en god vana av att affärsmässigt kommunicera, presentera och leda workshops på engelska en merit.

Precis som vi sätter människan i centrum när vi arbetar med våra kunder sätter vi våra medarbetare i centrum. Från din första dag på LTU Business blir du engagerad i vår egen utveckling och kan påverka såväl företagets framtid som din egen arbetssituation.

Vem är du?
Du har en akademisk examen som civilekonom/civilingenjör eller motsvarande och erfarenhet av strategisk verksamhets- och affärsutveckling, gärna från internationella marknader. 

Du kommer förslagsvis från ett konsultföretag och vi ser det som viktigt att du är väl förtrogen med vad som krävs för att säkerställa utmärkta resultat. Du har höga ambitioner, ett stort engagemang och intresse för att hitta kreativa lösningar, för och tillsammans med våra kunder.

Kontaktperson
Vi samarbetar med Experis, Manpower Group i dessa rekryteringsprocesser.

Välkommen med din ansökan!